Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

ZBC søger faglærer til automatikteknikeruddannelsen

Da vi oplever stor succes og elevfremgang på vores automatiktekniker-uddannelse, har vi brug for en ny kollega. Så hvis du brænder for at gøre en forskel og vil uddanne de bedste elever, har ZBC’s industricenter i Ringsted måske jobbet til dig.

Vi søger pr. 1. april 2020 en dygtig og engageret faglærer til vores undervisningsteam for automatikteknikere.  

Vi er særligt på udkig efter erfaring og kompetencer inden for:

 • Robotteknologi
 • Automatik
 • Styring og procesregulering
 • Netværk 

Som faglærer på ZBC er din indsats synlig. Den afspejler sig hver dag i dine elever. Undervisning er en livsstil, og du skal trives med at slå dine daglige folder sammen med en masse mennesker, der brænder for at lære.

Vores elever har brug for de fagligt bedste rollemodeller til at tage hånd om deres uddannelse og vise dem, hvordan hverdagen fungerer som faglært. Derfor forventer vi, at du er engageret, samarbejdsvillig og har et højt fagligt niveau med lyst til at udvikle dig fagligt og menneskeligt.

 

Om jobbet
Vores målgrupper spænder vidt: Erhvervsuddannelsernes grund- og hovedforløbselever, elever fra 7. til 10. klassetrin fra grundskolen samt kursister på efteruddannelseskurser og udviklingsforløb.

Du bliver faglærer for vores elever på grund- og hovedforløbet i automatiktekniker-teamet. Du vil blive en del af et lærerteam, hvor de primære opgaver er at uddanne og udvikle de kommende automatikteknikere.

Som faglærer skal du bl.a. undervise i mekanisk montage, PLC, robotteknologi, hydraulik, pneumatik, procesregulering, servosystemer og frekvensomformere.

Du vil i samarbejde med kolleger og ledelse udvikle undervisningen, pædagogikken og skolemiljøet og således stræbe mod det bedste læringsmiljø. Dette skerved at skabe gode relationer til vores elever.

 

Om dig
Du har en høj faglighed og en dyb interesse for at undervise og udvikle fremtidens dygtigste automatikteknikere.

Måske har du tidligere erfaring med at arbejde med elever – det vigtigste er dog, at du brænder for at videregive din faglige viden og dine erfaringer.

Dine mulige uddannelsesprofiler:

 • Diplom- eller civilingeniør inden for produktion
 • Professionsbachelor som maskinmester
 • Installatør med speciale i stærkstrømsteknik
 • Automatiktekniker med efteruddannelse

Vi forventer, at du

 • Har en relevant faglig uddannelse som beskrevet ovenfor – med brancherelevant erhvervserfaring.
 • Har to gymnasiale fag på A-niveau eller er indforstået med at tage fagene uden for arbejdstid.
 • Er dynamisk og god til at kommunikere og formidle.

 

Vi sørger for, at du får den nødvendige pædagogiske efteruddannelse, så du kan matche de undervisningsmæssige krav, der stilles til en faglærer.

 

Vi tilbyder
Har du lyst til og mod på ovenstående, kan vi tilbyde et job med udfordringer og indflydelse på jobindholdet, med rig mulighed for personlig og faglig udvikling. Vi ser frem til at byde dig velkommen til et team af engagerede kolleger, der er indstillet på at give dig opbakning og medspil i et godt og inspirerende arbejdsmiljø under uformelle former, hvor alle bidrager positivt til fællesskabet.

Du bliver en del af ZBC med de mange fordele, der er forbundet med virksomheden. Vi er over 900 medarbejdere, der med hver vores faglighed bidrager til, at vores godt 6.000 elever og kursister dagligt får en god faglig og social oplevelse. Det er en styrke at have kollegaer med forskellige faglige og personlige baggrunde, og derfor vil du opleve, at vi hver dag arbejder for at spille hinanden gode og at samskabelse på tværs af fagligheder er en stor del af vores hverdag og DNA på ZBC. Sammen er vi stærkere.

 

Ansættelse
Stillingen er på fuldtid, og vi ser frem til at byde dig velkommen den 1. april 2020 eller efter aftale.

Ansættelsen er på ZBC, og dit tjenestested vil som udgangspunkt være på Ahorn Allé 3 i Ringsted.

Ansættelsen finder sted på tjenestemandslignende vilkår, hvilket bl.a. indebærer en pensionsordning på 18%.

Som uddannelsesinstitution indhenter vi børneattest i forbindelse med en eventuel ansættelse.

 

Ansøgning

Er ovenstående job noget for dig? Så klik på knappen "Søg jobbet" nederst i stillingsopslaget og upload ansøgning, CV samt relevante uddannelsesbeviser.

Vi skal have din ansøgning senest søndag den 16. februar 2020. Ansøgninger modtages ikke efter ansøgningsfristens udløb. Ansættelsessamtaler forventes afholdt i uge 8, 2020.

Vi opfordrer alle kvalificerede ansøgere uanset personlig baggrund til at søge stillingen. Vi lægger alene vægt på kvalifikationer og kompetencer.

 

Ønsker du yderligere oplysninger, er du velkommen til at kontakte:
Anne Samuelsen, områdeleder på tlf.:  2844 2504 eller på e-mail: asam@zbc.dk.

 

Hvem er vi?
ZBC har over 6.000 årselever, cirka 1.000 ansatte, en omsætning på 700 millioner og adresser i 7 byer på Sjælland. Vi udbyder mere en 40 forskellige erhvervsuddannelser og har teknisk gymnasium og handelsgymnasium, ligesom vi tilbyder efter- og videreuddannelse inden for mange brancher. Derudover har vi mange faglige og sociale miljøer. Hos os er der fokus på den enkelte elev, men vi lægger også vægt på, at vores elever er en del af et stærkt fællesskab.   

Selv om vi er en stor skole, er vores primære mission at bevare bredden i uddannelsestilbuddet og have en høj kvalitet i uddannelserne. Vores skole er også internationalt orienteret, så elever på alle uddannelser har mulighed for at komme i praktik i udlandet. Vi har samtidig fokus på, hvad ZBC’s arbejde betyder for vores samfund og ikke mindst for vores mange elever, kursister, samarbejdspartnere og virksomheder.  

Fælles for os på ZBC er, at vi på forskellig vis og med høj faglighed, arbejder med mennesker, uddannelse og efteruddannelse.  

ZBC
Vær med. Verden er til at forandre.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.