Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

ZBC søger faglærer til rengøringsteknikker-uddannelsen i Slagelse

 

Vær med til at skabe de bedste rammer for ZBC’s uddannelser og kurser inden for service og rengøring.

ZBC søger en faglærer til rengøringstekniker og grundforløb 2 rettet mod serviceassistentuddannelsen i Slagelse med tiltrædelse 1. marts 2021 og gerne før. Du skal undervise på erhvervsuddannelse, AMU og efteruddannelse afhængigt af dine kompetencer og ønsker. Du har gerne en uddannelse som serviceassistent – eller anden stærk brancherelevant erhvervserfaring.

 

Vi søger en faglærer med stærke kompetencer inden for rengøring herunder:

  • Indgående kendskab til og anvendelse af rengøringsmaskiner.
  • Erfaring med udarbejdelse af arbejdsplaner og opmåling.
  • Kendskab til Insta 800 og N.I.R.
  • Erfaring med specielle rengøringsopgaver så som olie- og polish-behandling samt skumrengøring.

 

Som faglærer på ZBC er det væsentligt, at:

  • Du har en høj faglighed og en stor interesse for at undervise elever i forskellige aldersgrupper, så vi kan uddanne fremtidens dygtigste rengøringsteknikere og serviceassistenter.
  • Du er dynamisk, og du er god til at kommunikere og formidle. Måske har du tidligere erfaring med at arbejde med elever – det vigtigste er dog, at du brænder for at videregive din faglige viden og dine erfaringer.
  • Du har stor lyst til at bidrage til gode læreprocesser, og du trives med at tænke nye tanker, samt udvikle den måde vores elever skal lære på.
  • Du er god til at skabe relationer til vores elever.
  • Du vil blive en del af et lærerteam, hvor de primære opgaver er at uddanne og udvikle de kommende rengøringsteknikere og serviceassistenter.
  • Du kan bruge en PC til lidt af hvert.

Har du lyst til og mod på ovenstående, kan vi tilbyde et job med udfordringer og indflydelse på jobindholdet og med rig mulighed for personlig og faglig udvikling. Du får gode kolleger, der står klar til at hjælpe og støtte.

Vi arbejder i team, hvor teamet i fællesskab løfter undervisning, elevtrivsel og dermed fastholdelse. Vi arbejder projekt- og helhedsorienteret, med pædagogisk nytænkning som omdrejningspunkt, og er meget åbne over for dine idéer. Du tør prøve nye veje, og du lærer af det, der ikke lykkes.

 

Ansættelsesvilkår

Der er tale om en fastansættelse på fuldtid. Vi glæder os til at byde dig velkommen den 1. marts 2021 og gerne før.

Ansættelsesområdet er ZBC. Tjenestestedet er som udgangspunkt på vores uddannelsessted Bredahlsgade 3A, 4200 Slagelse, men du skal være indstillet på en høj grad af mobilitet.

Ansættelsen finder sted på tjenestemandslignende vilkår, hvilket bl.a. indebærer en pensionsordning på 18%.

Som uddannelsesinstitution indhenter vi børneattest i forbindelse med en eventuel ansættelse.

 

 

Ansøgning

Har ovenstående vakt din interesse? Så klik på knappen ”Søg jobbet” nederst i stillingsopslaget og upload ansøgning, CV samt relevant uddannelsesdokumentation.
Vi skal have din ansøgning senest den 15. januar 2021 kl. 12.00. Ansøgninger modtages ikke efter ansøgningsfristens udløb.
Ansættelsessamtaler forventes afholdt den 26. januar 2021.

Vi opfordrer alle kvalificerede ansøgere uanset personlig baggrund til at søge stillingen. Vi lægger alene vægt på kvalifikationer og kompetencer.

 

Har du spørgsmål, eller ønsker du yderligere oplysninger, er du velkommen til at kontakte Heidi Sara Rasmussen, uddannelsesleder, på telefonnummer 61 98 43 73 eller på e-mail hera@zbc.dk.

 

 

Hvem er vi?
ZBC har over 6.000 årselever, cirka 1.000 ansatte, en omsætning på 710 millioner og adresser i 8 byer på Sjælland. Vi udbyder mere end 40 forskellige erhvervsuddannelser og har teknisk gymnasium og handelsgymnasium, ligesom vi tilbyder efter- og videreuddannelse inden for mange brancher. Derudover har vi mange faglige og sociale miljøer. Hos os er der fokus på den enkelte elev, men vi lægger også vægt på, at vores elever er en del af et stærkt fællesskab. Selv om vi er en stor skole, er vores primære mission at bevare bredden i uddannelsestilbuddet og have en høj kvalitet i uddannelserne. Vores skole er også internationalt orienteret, så elever på alle uddannelser har mulighed for at komme i praktik i udlandet. Vi har samtidig fokus på, hvad ZBC’s arbejde betyder for vores samfund og ikke mindst for vores mange elever, kursister, samarbejdspartnere og virksomheder.

ZBC er UNESCO Verdensmålsskole
På ZBC uddanner vi til fremtiden, og vi er stolte over, at ZBC er UNESCO Verdensmålsskole. Med afsæt i et globalt netværk og med et stort fokus på at fremme bæredygtig udvikling globalt, nationalt og lokalt støtter vi vores elever og kursister i at blive reflekterende medborgere. Hver dag arbejder vi på forskelligvis med FN’s 17 verdensmål både i undervisningen og i driften af ZBC.  Når vi sætter fokus på verdensmålene, lærer vores elever og kursister om globalt medborgerskab og bæredygtig udvikling. Områder, der kommer til at definere fremtidens arbejdsmarked og medarbejdere.

ZBC

Vær med. Verden er til at forandre.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.