Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

ZBC søger gymnasielærere til HTX/HHX i Slagelse

Vær med. Verden er til at forandre.

På ZBC’s Handelsgymnasium og Teknisk Gymnasium i Slagelse stræber vi efter, at vores elever får tre fantastiske år, de aldrig glemmer - tre år med en spændende hverdag, nye venskaber og oplevelser for livet.

Vi søger pr. 1. december 2020, og gerne før, gymnasielærere til undervisning i fagene Dansk, Samfundsfag og Tysk. Der er tale om ansættelse på deltid – dog kan der være mulighed for ansættelse på fuldtid, hvis du kan undervise i alle tre fag. Stillingerne er tidsbegrænsede frem til den 30. juni 2021.

 

Vi er to gymnasier under samme tag med ca. 80 medarbejdere og ca. 880 elever. På HTX har vi endvidere en afdeling for elever med Autisme Spektrum Forstyrrelser (ASF), hvor vi tilbyder en ordinær HTX-uddannelse tilrettelagt på særlige vilkår. Ordinære gymnasielærere tilbydes at undervise på denne afdeling.

Vi har et tæt samarbejde mellem ledelse, lærere og elever samt en kultur, hvor vi i gensidig respekt fremmer engagement, studiemiljø og den gode arbejdsplads.

Vi har et stærkt fokus på studiemiljø, dannelse og faglighed, og vi opnår særdeles tilfredsstillende resultater målt på elevernes karakterniveau ved eksamen.

Vi engagerer os aktivt i det omgivne samfund med flere samarbejdsaftaler, hvor målet er at relatere vores høje faglige undervisningsniveau til praksisnære og virkelighedsorienterede cases.

Vores elever skal blive så dygtige, som de kan, og de skal opleve, at hvert eneste minut i deres uddannelse er vigtigt.

Læs mere om:

HTX i Slagelse: https://www.zbc.dk/uddannelsessteder/zbc-slagelse/htx-teknisk-gymnasium-slagelse/ og

HHX i Slagelse: https://www.zbc.dk/uddannelsessteder/zbc-slagelse/hhx-handelsgymnasium-slagelse/

 

Hvad kvalificerer dig til jobbet?

  • For at kunne undervise på gymnasierne, skal du have en relevant kandidatuddannelse i de(t) pågældende fag, du skal undervise i.
  • Du kan være en kandidat ”af ældre dato” med en masse erfaring, som du har lyst til at dele med vores elever, eller du kan være nyuddannet med stor lyst til at dele ud af din faglighed på en måde, så vores elever kan spejle sig i din glæde ved faget. Det vigtigste er, at du har lyst til at undervise og har lyst til at indgå i såvel faglige som sociale relationer med eleverne.

 

Vi forventer derudover, at du:

  • Er fagligt stærk og har mod på at indgå i tværfaglige samarbejder med kollegerne.
  • Tør tage chancen og afprøve nye idéer – og lære af dem, der ikke lykkes.
  • Har lyst til at bidrage til den løbende udvikling af uddannelsen sammen med dine kolleger.
  • Er interesseret i de faglige og pædagogiske udfordringer, som gymnasielærerjobbet indebærer, såsom udviklingsaktiviteter, studieture, sociale arrangementer, engagement i elevernes liv og trivsel.

 

 Har du lyst til dette, kan vi tilbyde:

  • En spændende og udviklingsorienteret arbejdsplads med stærke relationer til grundskolen, det omgivende samfund og de videregående uddannelser.
  • En arbejdsplads med en åben, respektfuld og anerkendende omgangstone, hvor vi i tæt dialog mellem ledelse og medarbejdere løser dagligdagens udfordringer.
  • Et job med udfordringer og med rig mulighed for personlig og faglig udvikling samt gode og erfarne kolleger, der står klar til at hjælpe og give medspil.
  • Et gymnasium, hvor elevdemokrati, elevinddragelse og elevengagementet prioriteres højt.

Som vores nye kollega, bliver du en del af en arbejdsplads, hvor dine opgaver og din dagligdag foregår sammen med mange talentfulde og engagerede kolleger, der med hver sin faglighed bidrager til, at vores mere end 6.000 elever og kursister dagligt får en god faglig og social oplevelse. Det er en styrke at have kollegaer med forskellige faglige og personlige baggrunde, og derfor vil du opleve, at vi hver dag arbejder for at spille hinanden gode og at samskabelse på tværs af fagligheder er en stor del af vores hverdag og DNA på ZBC.

 

Ansættelse
Vi ser frem til at byde dig velkommen den 1. december 2020, og gerne før. Stillingerne er tidsbegrænsede frem til den 30. juni 2021.

Der er tale om ansættelse på deltid – dog kan der være mulighed for ansættelse på fuldtid, hvis du kan undervise i alle tre ønskede fag – Dansk, Samfundsfag og Tysk.

Ansættelse og aflønning sker efter gældende overenskomst for Akademikere i Staten mellem Finansministeriet og en række akademikerorganisationer.

Ansættelsesområdet er ZBC, og primært tjenestested vil som udgangspunkt være på Willemoesvej 4 i Slagelse.

Som uddannelsesinstitution indhenter vi børneattest i forbindelse med en eventuel ansættelse.

 

Ansøgning
Har ovenstående job vakt din interesse? Så klik på knappen "Søg jobbet" nederst i stillingsopslaget og upload ansøgning, CV samt relevant uddannelsesdokumentation.

Vi skal have din ansøgning senest den 18. oktober 2020. Ansøgninger modtages ikke efter ansøgningsfristens udløb.

Ansættelsessamtaler forventes afholdt den 21. oktober 2020.

Vi opfordrer alle kvalificerede ansøgere uanset personlig baggrund til at søge stillingen. Vi lægger ved besættelsen af stillingen alene vægt på kvalifikationer og kompetencer. 

 

Ønsker du yderligere oplysninger, er du velkommen til at kontakte:
Niels-Erik Hybholt, rektor på tlf.: 2844 2518 eller e-mail: nehy@zbc.dk eller
Tove Johnsen, vicerektor på tlf.: 2888 5110 eller e-mail: tojo@zbc.dk.

 

 

Hvem er vi?
ZBC har over 6.000 årselever, cirka 1.000 ansatte, en omsætning på 710 millioner og adresser i 8 byer på Sjælland. Vi udbyder mere en 40 forskellige erhvervsuddannelser og har teknisk gymnasium og handelsgymnasium, ligesom vi tilbyder efter- og videreuddannelse inden for mange brancher. Derudover har vi mange faglige og sociale miljøer. Hos os er der fokus på den enkelte elev, men vi lægger også vægt på, at vores elever er en del af et stærkt fællesskab.

Selv om vi er en stor skole, er vores primære mission at bevare bredden i uddannelsestilbuddet og have en høj kvalitet i uddannelserne. Vores skole er også internationalt orienteret, så elever på alle uddannelser har mulighed for at komme i praktik i udlandet. Vi har samtidig fokus på, hvad ZBC’s arbejde betyder for vores samfund og ikke mindst for vores mange elever, kursister, samarbejdspartnere og virksomheder.

ZBC er UNESCO Verdensmålsskole
På ZBC uddanner vi til fremtiden, og vi er stolte over, at ZBC er UNESCO Verdensmålsskole. Med afsæt i et globalt netværk og med et stort fokus på at fremme bæredygtig udvikling globalt, nationalt og lokalt støtter vi vores elever og kursister i at blive reflekterende medborgere. Hver dag arbejder vi på forskelligvis med FN’s 17 verdensmål både i undervisningen og i driften af ZBC.  Når vi sætter fokus på verdensmålene, lærer vores elever og kursister om globalt medborgerskab og bæredygtig udvikling. Områder, der kommer til at definere fremtidens arbejdsmarked og medarbejdere.

ZBC
Vær med. Verden er til at forandre.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.