ZBC søger kok til Food Hall i Ringsted

Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

 

Vi søger pr. 1. oktober 2021 en fagligt stærk og kreativ kollega til vores Food Halls i Ringsted, hvor teamet kræser for vores cirka 550 spisende gæster dagligt fordelt på 3 enheder.

Her sætter vi fokus på mad lavet fra bunden med gode, friske råvarer.

 

Siden august 2017 har ZBC kørt med konceptet ”Food Halls” i henholdsvis Næstved, Roskilde, Ringsted, Køge og Slagelse. Baggrunden for konceptet med at skabe Food Halls var at styrke de daværende kantiner og for at skabe en platform og et åbent værksted for vores elevers læring.

ZBC Food Halls drives i fællesskab af faglærte medarbejdere og vores elever på forskellige uddannelser. For eksempel vil bagereleven bage brødet til ernæringsassistentens sandwiches, som så sælges af detaileleven eller serveres af tjenereleven.

Siden opstarten af Food Halls har vi øget kvaliteten af det output som produceres i de enkelte Food Halls, samtidig med at vi har skabt et læringsrum for eleverne ved at inddrage dem i produktionen. Det er med til at skabe en mere realistisk og motiverende læring for vores elever.

Om jobbet
Du bliver en del af et team, der består pt. af 9 medarbejdere, der alle brænder for at give vores elever og øvrige gæster i Food Hall den gode oplevelse hver gang. Du skal kunne arbejde både i det kolde og det varme køkken, da vi roterer rundt mellem partierne i køkkenet samt på tværs af enhederne.

Vi har fokus på mad lavet fra bunden med gode friske råvarer. Vi ønsker derfor, at du er passioneret, fleksibel og nytænkende inden for dit fag, og har ambitioner og lyst til at udvikle og tænke ud af boksen.

Om dig

  • Du har en faglig uddannelse som kok, cater, ernæringsassistent osv – gerne en dobbeltuddannelse.
  • Du er den kreative ildsjæl, der brænder for og har en holdning til dit/dine fag, for maden og for at være med til at videreudvikle ZBC Food Halls
  • Du er fagligt velfunderet i din uddannelse og fag – gerne en dobbeltuddannelse – og du sætter en ære i hele tiden at udvikle dig både personligt og fagligt.
  • Du har lyst til at give din faglige viden og dine erhvervserfaringer videre til eleverne med en ambition om, at de skal blive så dygtige til deres fag, som de kan.
  • Du er ikke bange for at prøve nye arbejdsgange og koncepter af.

 

Opgaverne vil blandt andet være:

  • Forberedelse, planlægning og afvikling af bespisning af ca. 250 medarbejdere, elever og kursister samt forplejning af møder, små frokoster og events i og uden for huset.
  • Medarbejderne i ZBC Food Halls er med til at tage ansvar i det pædagogiske arbejde omkring de uddannelser, eleverne kommer fra.

Vi ønsker at

  • Servere sund mad af høj kvalitet.
  • Have mere fokus på madspild.
  • Gøre meget mere ud af Story Telling.
  • Præsentere maden endnu mere inspirerende og indbydende.
  • Skabe et mere indbydende helhedsindtryk - hele vejen rundt.

Vi vil skabe

  • Unikke kundeoplevelser.
  • Endnu flere spændende kreative menuer.
  • Den mest optimale oplæring af medarbejderne - hele vejen rundt.
  • Endnu mere engagement og stolthed hos vores elever.

 Vi skal

  • Udfordre hinanden på at optimere vores Food Hall.
  • Hele tiden tænke nyt.
  • Huske, at vores kunder skal være i centrum.

Kan du se dig selv i ovenstående, så kan vi tilbyde

Du bliver tilknyttet et team, som er fagligt stolte og som glæder sig til at dele idéer og inspiration med dig.

Vi tilbyder gode muligheder for både faglig og personlig udvikling.

Du bliver en del af ZBC med de mange fordele, der er forbundet med virksomheden. Vi er over 900 medarbejdere, der med hver vores faglighed bidrager til, at vores godt 6.000 elever og kursister dagligt får en god faglig og social oplevelse. Det er en styrke at have kollegaer med forskellige faglige og personlige baggrunde, og derfor vil du opleve, at vi hver dag arbejder for at spille hinanden gode og at samskabelse på tværs af fagligheder er en stor del af vores hverdag og DNA på ZBC. Sammen er vi stærkere.

 

Ansættelse
Stillingen er på fuldtid og arbejdstiden er primært mandag til fredag i tidsrummet fra kl. 06.00 til 14.00, dog kan der være en fast ugentlig dag med aftenvagt fra kl. 11.30 til 18.30 samt ekstraordinære aftenarrangementer.

Vi ser frem til at byde dig velkommen den 1. oktober 2021.

Ansættelsesområdet er ZBC, og du vil som udgangspunkt have tjenestested på Ahorn Allé 3-5 i Ringsted.

Fællesoverenskomsten mellem Finansministeriet og Offentligt Ansattes Organisationer (OAO-S fællesoverenskomsten) og Fagligt Fælles Forbund (3F).

Som uddannelsesinstitution indhenter vi børneattest i forbindelse med en eventuel ansættelse.

 

Ansøgning

Har ovenstående vakt din interesse? Så klik på knappen "Søg jobbet" nederst i stillingsopslaget og upload ansøgning, CV samt relevante uddannelsesbeviser.

Der modtages alene ansøgninger via link/formular i stillingsopslaget.

Vi skal have din ansøgning senest den 15. september 2021. Ansøgninger modtages ikke efter ansøgningsfristens udløb.

Ansættelsessamtaler forventes afholdt i uge 37, 2021.

Vi opfordrer alle kvalificerede ansøgere uanset personlig baggrund til at søge stillingen. Vi lægger alene vægt på kvalifikationer og kompetencer.

 

Ønsker du yderligere oplysninger, er du velkommen til at kontakte:
Peter Svane, Leder af Food Hall i Ringsted på tlf.: 4171 0912 eller på e-mail: psva@zbc.dk.

 

Hvem er vi?
ZBC har over 6.000 årselever, cirka 1.000 ansatte, en omsætning på 710 millioner og adresser i 8 byer på Sjælland. Vi udbyder mere end 40 forskellige erhvervsuddannelser og har teknisk gymnasium og handelsgymnasium, ligesom vi tilbyder efter- og videreuddannelse inden for mange brancher. Derudover har vi mange faglige og sociale miljøer. Hos os er der fokus på den enkelte elev, men vi lægger også vægt på, at vores elever er en del af et stærkt fællesskab.

Selv om vi er en stor skole, er vores primære mission at bevare bredden i uddannelsestilbuddet og have en høj kvalitet i uddannelserne. Vores skole er også internationalt orienteret, så elever på alle uddannelser har mulighed for at komme i praktik i udlandet. Vi har samtidig fokus på, hvad ZBC’s arbejde betyder for vores samfund og ikke mindst for vores mange elever, kursister, samarbejdspartnere og virksomheder.

 

ZBC er UNESCO Verdensmålsskole
På ZBC uddanner vi til fremtiden, og vi er stolte over, at ZBC er UNESCO Verdensmålsskole. Med afsæt i et globalt netværk og med et stort fokus på at fremme bæredygtig udvikling globalt, nationalt og lokalt støtter vi vores elever og kursister i at blive reflekterende medborgere. Hver dag arbejder vi på forskelligvis med FN’s 17 verdensmål både i ZBC

 

ZBC
Vær med. Verden er til at forandre.

Skriv i din ansøgning, at du fandt jobbet på ofir.dk


ZBC søger kok til Food Hall i Ringsted

 

Vi søger pr. 1. oktober 2021 en fagligt stærk og kreativ kollega til vores Food Halls i Ringsted, hvor teamet kræser for vores cirka 550 spisende gæster dagligt fordelt på 3 enheder.

Her sætter vi fokus på mad lavet fra bunden med gode, friske råvarer.

 

Siden august 2017 har ZBC kørt med konceptet ”Food Halls” i henholdsvis Næstved, Roskilde, Ringsted, Køge og Slagelse. Baggrunden for konceptet med at skabe Food Halls var at styrke de daværende kantiner og for at skabe en platform og et åbent værksted for vores elevers læring.

ZBC Food Halls drives i fællesskab af faglærte medarbejdere og vores elever på forskellige uddannelser. For eksempel vil bagereleven bage brødet til ernæringsassistentens sandwiches, som så sælges af detaileleven eller serveres af tjenereleven.

Siden opstarten af Food Halls har vi øget kvaliteten af det output som produceres i de enkelte Food Halls, samtidig med at vi har skabt et læringsrum for eleverne ved at inddrage dem i produktionen. Det er med til at skabe en mere realistisk og motiverende læring for vores elever.

Om jobbet
Du bliver en del af et team, der består pt. af 9 medarbejdere, der alle brænder for at give vores elever og øvrige gæster i Food Hall den gode oplevelse hver gang. Du skal kunne arbejde både i det kolde og det varme køkken, da vi roterer rundt mellem partierne i køkkenet samt på tværs af enhederne.

Vi har fokus på mad lavet fra bunden med gode friske råvarer. Vi ønsker derfor, at du er passioneret, fleksibel og nytænkende inden for dit fag, og har ambitioner og lyst til at udvikle og tænke ud af boksen.

Om dig

  • Du har en faglig uddannelse som kok, cater, ernæringsassistent osv – gerne en dobbeltuddannelse.
  • Du er den kreative ildsjæl, der brænder for og har en holdning til dit/dine fag, for maden og for at være med til at videreudvikle ZBC Food Halls
  • Du er fagligt velfunderet i din uddannelse og fag – gerne en dobbeltuddannelse – og du sætter en ære i hele tiden at udvikle dig både personligt og fagligt.
  • Du har lyst til at give din faglige viden og dine erhvervserfaringer videre til eleverne med en ambition om, at de skal blive så dygtige til deres fag, som de kan.
  • Du er ikke bange for at prøve nye arbejdsgange og koncepter af.

 

Opgaverne vil blandt andet være:

  • Forberedelse, planlægning og afvikling af bespisning af ca. 250 medarbejdere, elever og kursister samt forplejning af møder, små frokoster og events i og uden for huset.
  • Medarbejderne i ZBC Food Halls er med til at tage ansvar i det pædagogiske arbejde omkring de uddannelser, eleverne kommer fra.

Vi ønsker at

  • Servere sund mad af høj kvalitet.
  • Have mere fokus på madspild.
  • Gøre meget mere ud af Story Telling.
  • Præsentere maden endnu mere inspirerende og indbydende.
  • Skabe et mere indbydende helhedsindtryk - hele vejen rundt.

Vi vil skabe

  • Unikke kundeoplevelser.
  • Endnu flere spændende kreative menuer.
  • Den mest optimale oplæring af medarbejderne - hele vejen rundt.
  • Endnu mere engagement og stolthed hos vores elever.

 Vi skal

  • Udfordre hinanden på at optimere vores Food Hall.
  • Hele tiden tænke nyt.
  • Huske, at vores kunder skal være i centrum.

Kan du se dig selv i ovenstående, så kan vi tilbyde

Du bliver tilknyttet et team, som er fagligt stolte og som glæder sig til at dele idéer og inspiration med dig.

Vi tilbyder gode muligheder for både faglig og personlig udvikling.

Du bliver en del af ZBC med de mange fordele, der er forbundet med virksomheden. Vi er over 900 medarbejdere, der med hver vores faglighed bidrager til, at vores godt 6.000 elever og kursister dagligt får en god faglig og social oplevelse. Det er en styrke at have kollegaer med forskellige faglige og personlige baggrunde, og derfor vil du opleve, at vi hver dag arbejder for at spille hinanden gode og at samskabelse på tværs af fagligheder er en stor del af vores hverdag og DNA på ZBC. Sammen er vi stærkere.

 

Ansættelse
Stillingen er på fuldtid og arbejdstiden er primært mandag til fredag i tidsrummet fra kl. 06.00 til 14.00, dog kan der være en fast ugentlig dag med aftenvagt fra kl. 11.30 til 18.30 samt ekstraordinære aftenarrangementer.

Vi ser frem til at byde dig velkommen den 1. oktober 2021.

Ansættelsesområdet er ZBC, og du vil som udgangspunkt have tjenestested på Ahorn Allé 3-5 i Ringsted.

Fællesoverenskomsten mellem Finansministeriet og Offentligt Ansattes Organisationer (OAO-S fællesoverenskomsten) og Fagligt Fælles Forbund (3F).

Som uddannelsesinstitution indhenter vi børneattest i forbindelse med en eventuel ansættelse.

 

Ansøgning

Har ovenstående vakt din interesse? Så klik på knappen "Søg jobbet" nederst i stillingsopslaget og upload ansøgning, CV samt relevante uddannelsesbeviser.

Der modtages alene ansøgninger via link/formular i stillingsopslaget.

Vi skal have din ansøgning senest den 15. september 2021. Ansøgninger modtages ikke efter ansøgningsfristens udløb.

Ansættelsessamtaler forventes afholdt i uge 37, 2021.

Vi opfordrer alle kvalificerede ansøgere uanset personlig baggrund til at søge stillingen. Vi lægger alene vægt på kvalifikationer og kompetencer.

 

Ønsker du yderligere oplysninger, er du velkommen til at kontakte:
Peter Svane, Leder af Food Hall i Ringsted på tlf.: 4171 0912 eller på e-mail: psva@zbc.dk.

 

Hvem er vi?
ZBC har over 6.000 årselever, cirka 1.000 ansatte, en omsætning på 710 millioner og adresser i 8 byer på Sjælland. Vi udbyder mere end 40 forskellige erhvervsuddannelser og har teknisk gymnasium og handelsgymnasium, ligesom vi tilbyder efter- og videreuddannelse inden for mange brancher. Derudover har vi mange faglige og sociale miljøer. Hos os er der fokus på den enkelte elev, men vi lægger også vægt på, at vores elever er en del af et stærkt fællesskab.

Selv om vi er en stor skole, er vores primære mission at bevare bredden i uddannelsestilbuddet og have en høj kvalitet i uddannelserne. Vores skole er også internationalt orienteret, så elever på alle uddannelser har mulighed for at komme i praktik i udlandet. Vi har samtidig fokus på, hvad ZBC’s arbejde betyder for vores samfund og ikke mindst for vores mange elever, kursister, samarbejdspartnere og virksomheder.

 

ZBC er UNESCO Verdensmålsskole
På ZBC uddanner vi til fremtiden, og vi er stolte over, at ZBC er UNESCO Verdensmålsskole. Med afsæt i et globalt netværk og med et stort fokus på at fremme bæredygtig udvikling globalt, nationalt og lokalt støtter vi vores elever og kursister i at blive reflekterende medborgere. Hver dag arbejder vi på forskelligvis med FN’s 17 verdensmål både i ZBC

 

ZBC
Vær med. Verden er til at forandre.

Skriv i din ansøgning, at du fandt jobbet på ofir.dk


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.




Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.