Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

ZBC søger kontorelev til specialet økonomi

 

Drømmer du om en uddannelse, der giver dig kompetencer til at arbejde både selvstændigt og i teams inden for områderne økonomi og løn? En uddannelse, hvor du lærer at tage ansvar for dine og teamets opgaver og en uddannelse, hvor du vil blive motiveret til senere i din karriere at videreuddanne dig?

Vi drømmer om en kontorelev, der brænder for at uddanne sig inden for økonomi og som allerede nu ved, at denne uddannelse kun er starten på livslang læring.

På specialet økonomi lærer du at lave regnskaber og budgetter. Du lærer fx at bogføre indtægter, udgifter og lønninger på en skole og at deltage i skolens økonomistyring.

Vi tilbyder en elevplads i vores økonomiafdeling og vores lønafdeling, hvor vi arbejder selvstændigt og i teams. Vi arbejder struktureret og kvalitetsbevidst, og vi tager ansvar for, at opgaverne løses korrekt og inden for deadline.

 

Du kan søge elevstillingen,

  • hvis du har et bestået grundforløb fra handelsskolen, som er påbegyndt før den
    31. juli 2015, og som giver adgang til kontoruddannelse med specialer, eller
  • hvis du efter den 1. august 2015 har taget et grundforløb (GF 1 og 2) med EUX, eller
  • hvis du har bestået en 3 årig HHX, eller
  • hvis du har bestået et 5-ugers kompetencegivende forløb for studenter (stx, htx, hf) på handelsskolen.

Hvis du er over 25 år og har taget et af ovenstående forløb efter 1. august 2015, skal vi bede dig om at medsende din realkompetencevurderingsplan (RKV).

Vi forventer, at du kan vise selvstændighed, samarbejdsevne, initiativ og kreativitet, at du er kvalitetsbevidst og fleksibel, samt at du har let til det gode humør og smilet – også når det går stærkt.

 

Kan du se dig selv i ovenstående, så kan vi tilbyde

En elevplads med udfordringer og med nogen indflydelse på arbejdsopgaverne. Vi tilbyder gode kolleger, der er klar til at lære fra sig og hjælpe dig med at lære.

Du bliver en del af ZBC - en mangfoldig og alsidig arbejdsplads med mange forskellige typer medarbejdere i alle aldre. Vi er over 900 medarbejdere, der med hver vores faglighed bidrager til, at vores mere end 6.000 elever og kursister dagligt får en god faglig og social oplevelse. Det er en styrke at have kolleger med forskellige faglige og personlige baggrunde, og derfor vil du opleve, at vi hver dag arbejder for at spille hinanden gode og at samskabelse på tværs af fagligheder er en stor del af vores hverdag og DNA på ZBC. Sammen er vi stærkere.

 

Ansættelse
Stillingen er på fuldtid, og vi ser frem til at byde dig velkommen den 1. september 2021.

Ansættelsesområdet er ZBC, og du vil som udgangspunkt have tjenestested på Selandia Park 6 i Ringsted.

Ansættelse og aflønning sker efter gældende overenskomst mellem Finansministeriet og OAO-S samt organisationsaftalen med HK for det statslige område.

Som uddannelsesinstitution indhenter vi børneattest i forbindelse med en eventuel ansættelse.

 

Ansøgning
Har ovenstående vakt din interesse, og har du lyst til at blive vores nye kontorelev og en del af udviklingen på ZBC? Så klik på knappen "Søg jobbet" nederst i stillingsopslaget og upload en begrundet ansøgning, CV samt eksamensbevis/seneste karakterudskrift.

Vi skal have din ansøgning senest mandag den 12. april 2021. Ansøgninger modtages ikke efter ansøgningsfristens udløb.

Ansættelsessamtaler forventes afholdt i uge 17, 2021 – alt efter udviklingen i Corona-situationen.

Vi opfordrer alle kvalificerede ansøgere uanset personlig baggrund til at søge stillingen. Vi lægger alene vægt på kvalifikationer og kompetencer.

Ønsker du yderligere oplysninger, er du velkommen til at kontakte Britt Løgstrup, økonomimedarbejder, på tlf: 31935621 eller mail: brlo@zbc.dk.

 

Hvem er vi?
ZBC har over 6.000 årselever, cirka 1.000 ansatte, en omsætning på 710 millioner og adresser i 8 byer på Sjælland. Vi udbyder mere end 40 forskellige erhvervsuddannelser og har teknisk gymnasium og handelsgymnasium, ligesom vi tilbyder efter- og videreuddannelse inden for mange brancher. Derudover har vi mange faglige og sociale miljøer. Hos os er der fokus på den enkelte elev, men vi lægger også vægt på, at vores elever er en del af et stærkt fællesskab. Selv om vi er en stor skole, er vores primære mission at bevare bredden i uddannelsestilbuddet og have en høj kvalitet i uddannelserne. Vores skole er også internationalt orienteret, så elever på alle uddannelser har mulighed for at komme i praktik i udlandet. Vi har samtidig fokus på, hvad ZBC’s arbejde betyder for vores samfund og ikke mindst for vores mange elever, kursister, samarbejdspartnere og virksomheder.

ZBC er UNESCO Verdensmålsskole
På ZBC uddanner vi til fremtiden, og vi er stolte over, at ZBC er UNESCO Verdensmålsskole. Med afsæt i et globalt netværk og med et stort fokus på at fremme bæredygtig udvikling globalt, nationalt og lokalt støtter vi vores elever og kursister i at blive reflekterende medborgere. Hver dag arbejder vi på forskelligvis med FN’s 17 verdensmål både i undervisningen og i driften af ZBC.  Når vi sætter fokus på verdensmålene, lærer vores elever og kursister om globalt medborgerskab og bæredygtig udvikling. Områder, der kommer til at definere fremtidens arbejdsmarked og medarbejdere.

ZBC
Vær med. Verden er til at forandre.

 

Skriv i din ansøgning, at du fandt jobbet på ofir.dk


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.