Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

ZBC søger kvotatimelærer til GF1 Byggeri og Industri

GF1 er det første møde elever fra 9. og 10. klasse har med erhvervsskolen, og vi skal introducere dem til mange forskellige aspekter. Vi søger derfor en underviser, der vil være med til at udvikle tværfaglige forløb på erhvervsuddannelserne og undervise i dem.

 

Om jobbet
Vi søger en kollega til vores fantastiske team af undervisere på Grundforløbets (GF) første del - Byggeri og Industri.

Du skal arbejde på vores GF1 inden for både byggeri og industri, men størsteparten af din tid forventes brugt på industriområdet.

Det er af afgørende betydning, at alle elever får en god start på deres erhvervsuddannelse. Du skal være med til at introducere eleverne til uddannelserne generelt og forberede dem til at komme videre i det fag, de vælger efter Grundforløb 1. Undervisningen er organiseret i tværfaglige, projektorientrede forløb.

 

Om dig

  • Du er faglærer, med erfaring inden for automatikteknik og/eller industriteknik
  • Du har en baggrund som smed, mekaniker eller lignende
  • Du brænder for undervisning og at arbejde med unge mennesker
  • Du er teamplayer og innovativ
  • Du har pædagogisk perspektiv

 

Din faglig baggrund er af afgørende betydning, men det er også en klar en fordel, hvis du har industriel erfaring eller skills inden for området.

Naturligvis forventes du ikke at have faglige spidskompetencer inden for alle fagene i fagretningen; men sammen med dine kolleger i teamet vil I dækker bredt. Det absolut vigtigste er det pædagogiske perspektiv og den tværfaglige tilgang til den gode introduktion, der giver mening for eleverne.

 

Kan du se dig selv i ovenstående, så kan vi tilbyde

På ZBC GF1 bliver du en del af en arbejdsplads, hvor dine opgaver og din dagligdag foregår sammen med mange talentfulde og engagerede kolleger, der med hver sin faglighed bidrager til, at vores mere end 6.000 elever og kursister dagligt får en god faglig og social oplevelse. Opgaverne er mange og varierede. Det er en styrke at have kolleger med forskellige faglige og personlige baggrunde, og derfor vil du opleve, at vi hver dag arbejder for at spille hinanden gode og at samskabelse på tværs af fagligheder er en stor del af vores hverdag og DNA på ZBC.

 

Ansættelse

Jobbet er en tidsbegrænset stilling som kvotatimelærer på fuldtid – svarende til 35,25 timer pr. uge. Vi ser frem til at byde dig velkommen den 1. august 2021 eller efter aftale. Slutdato er den 14. januar 2022.

Vi lægger ud med fælles forberedelse i uge 31, hvor dine kommende kolleger er tilbage fra ferie. Eleverne starter uge 32.

 

Ansættelsesområdet er ZBC, og du vil som udgangspunkt have tjenestested på Bredahlsgade 1B, 4200 Slagelse. Ansættelsen finder sted i henhold til Cirkulære om løn- og ansættelsesvilkår for timelærere ved erhvervsskoler (handelsskoler og erhvervsskoler).

Som uddannelsesinstitution indhenter vi børneattest i forbindelse med en eventuel ansættelse.

 

Ansøgning

Har ovenstående vakt din interesse? Så klik på knappen "Søg jobbet" nederst i stillingsopslaget og upload ansøgning, CV samt relevante uddannelsesbeviser.

Vi skal have din ansøgning senest den 28. juni 2021. Ansøgninger modtages ikke efter ansøgningsfristens udløb.

Ansættelsessamtaler forventes afholdt den 30. juni 2021.

 

Vi opfordrer alle kvalificerede ansøgere uanset personlig baggrund til at søge stillingen. Vi lægger alene vægt på kvalifikationer og kompetencer.

 

Ønsker du yderligere oplysninger, er du velkommen til at kontakte uddannelsesleder Karina Nilsson på tlf. 3193 5654 eller på e-mail: kani@zbc.dk.

 

Hvem er vi?
ZBC har over 6.000 årselever, cirka 1.000 ansatte, en omsætning på 710 millioner og adresser i 8 byer på Sjælland. Vi udbyder mere end 40 forskellige erhvervsuddannelser og har teknisk gymnasium og handelsgymnasium, ligesom vi tilbyder efter- og videreuddannelse inden for mange brancher. Derudover har vi mange faglige og sociale miljøer. Hos os er der fokus på den enkelte elev, men vi lægger også vægt på, at vores elever er en del af et stærkt fællesskab.

Selv om vi er en stor skole, er vores primære mission at bevare bredden i uddannelsestilbuddet og have en høj kvalitet i uddannelserne. Vores skole er også internationalt orienteret, så elever på alle uddannelser har mulighed for at komme i praktik i udlandet. Vi har samtidig fokus på, hvad ZBC’s arbejde betyder for vores samfund og ikke mindst for vores mange elever, kursister, samarbejdspartnere og virksomheder.

 

ZBC er UNESCO Verdensmålsskole
På ZBC uddanner vi til fremtiden, og vi er stolte over, at ZBC er UNESCO Verdensmålsskole. Med afsæt i et globalt netværk og med et stort fokus på at fremme bæredygtig udvikling globalt, nationalt og lokalt støtter vi vores elever og kursister i at blive reflekterende medborgere. Hver dag arbejder vi på forskelligvis med FN’s 17 verdensmål både i undervisningen og i driften af ZBC. Når vi sætter fokus på verdensmålene, lærer vores elever og kursister om globalt medborgerskab og bæredygtig udvikling. Områder, der kommer til at definere fremtidens arbejdsmarked og medarbejdere.

 

ZBC
Vær med. Verden er til at forandre.

Skriv i din ansøgning, at du fandt jobbet på ofir.dk


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.