Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

ZBC søger underviser til AMU-kurser

Brænder du for at undervise voksne – ufaglærte som faglærte, og vil du være en del af et faglig dygtigt og engageret team af undervisere inden for ledelse, HR, kommunikation og projektledelse? Så er du måske vores nye kollega.  

Vi er en afdeling, som er i en positiv udvikling, og vi søger en underviser, der sammen med de øvrige undervisere i teamet skal tilrettelægge udvikle og undervise på vores AMU-kurser inden for ledelse, HR, kommunikation og projektledelse.

Vi afvikler AMU-kurserne i alle 7 byer, hvor ZBC har adresser. Der vil ligeledes være virksomhedsforlagt undervisning, hvorfor der må påregnes kørsel i egen bil.  

 

Om jobbet

 • Du får et spændende og inspirerende job som underviser, hvor du har indflydelse på din hverdag og jobindholdet samt mulighed for faglig og pædagogisk udvikling.
 • Vi kan tilbyde dig en hverdag med forskellige undervisningsaktiviteter, områder og målgrupper.
 • Du skal kunne trives med et job, hvor arbejdsmængden kan variere, og hvor du til tider kan være under tidspres.
 • Du vil blive tilknyttet et team, der deler viden, sparrer, udvikler og ofte også underviser på det samme kursusforløb.
 • Vi søger en ny kollega, der synes, det både er spændende og udfordrende at give voksne med praksiserfaring nye perspektiver på deres arbejdsliv, arbejdsmetoder og praksis.
   
  Du skal som underviser have respekt for kursisternes praksiserfaring og kunne integrere den i undervisningen – det at koble teori med praksis er vigtigt, samt at få kursisterne til at reflektere over egen praksis forhold til den lærte teori, så de kan anvende deres nye viden i egen praksis”, afslutter en af teamets konsulenter.

 

Om dig

 • Du har lyst til og interesse i at undervise voksne, og du er god til at formidle inden for fagene: ledelse, HR, kommunikation og projektledelse.
 • Du har lyst til at indgå i et dynamisk lærerteam, du vil medvirke ved udvikling af nye opgaver samt pleje gode samarbejdsrelationer.
 • Du har erfaring med at tilrettelægge og gennemføre undervisning for voksne.
 • Du har viden og indsigt, der godtgør, at du kan undervise inden for området.
 • Du har en uddannelse i erhvervspædagogik.
 • Det vil være en fordel, hvis du har undervist på AMU kurser eller EUD før.

 

Har du lyst til og mod på dette, kan vi tilbyde

Et underviserjob, hvor du i samarbejde med dine kollegaer løbende udvikler og kvalificerer vores kursustilbud.

Du bliver en del af ZBC med de mange fordele, der er forbundet med virksomheden. Vi er over 900 medarbejdere, der med hver vores faglighed bidrager til, at vores godt 6.000 elever og kursister dagligt får en god faglig og social oplevelse. Det er en styrke at have kollegaer med forskellige faglige og personlige baggrunde, og derfor vil du opleve, at vi hver dag arbejder for at spille hinanden gode og at samskabelse på tværs af fagligheder er en stor del af vores hverdag og dna på ZBC.

 

Ansættelse

Der er tale om fastansættelse på fuldtid, og vi glæder os til at byde dig velkommen den 1. august 2019.

Ansættelsesområdet er ZBC, og dit tjenestested vil som udgangspunkt være i Næstved. Da vores AMU-kurser afvikles i alle 7 byer, hvor ZBC har adresser, og da der vil være virksomhedsforlagt undervisning, må du dog være indstillet på en høj grad af mobilitet, og der må påregnes kørsel i egen bil. 

Ansættelsen finder sted i henhold til Fællesoverenskomst mellem Finansministeriet og Lærernes Centralorganisation og CO10 - Centralorganisationen af 2010 samt organisationsaftale for lærere ved arbejdsmarkedsuddannelserne mv.

Som uddannelsesinstitution indhenter vi børneattest i forbindelse med en eventuel ansættelse.

 

Ansøgning

Er ovenstående job noget for dig? Så klik på knappen "Søg job" nederst i stillingsopslaget og upload ansøgning, CV samt relevante uddannelsesbeviser.

Vi skal have din ansøgning senest den 16. juni 2019. Ansøgninger modtages ikke efter ansøgningsfristens udløb.

Ansættelsessamtaler forventes afholdt i uge 26, 2019.

Vi opfordrer alle kvalificerede ansøgere uanset personlig baggrund til at søge stillingen. Vi lægger ved besættelsen af stillingen alene vægt på kvalifikationer og kompetencer.

 

Har du spørgsmål, eller ønsker du yderligere oplysninger, er du velkommen til at kontakte:
Annette Farnov, kursuschef på tlf.: 2519 2864 eller på mail afar@zbc.dk.

 

Hvem er vi?
ZBC har over 6.000 årselever, cirka 1.000 ansatte, en omsætning på 700 millioner og adresser i 7 byer på Sjælland. Vi udbyder mere en 40 forskellige erhvervsuddannelser og har teknisk gymnasium og handelsgymnasium, ligesom vi tilbyder efter- og videreuddannelse inden for mange brancher. Derudover har vi mange faglige og sociale miljøer. Hos os er der fokus på den enkelte elev, men vi lægger også vægt på, at vores elever er en del af et stærkt fællesskab. 

Selv om vi er en stor skole, er vores primære mission at bevare bredden i uddannelsestilbuddet og have en høj kvalitet i uddannelserne. Vores skole er også internationalt orienteret, så elever på alle uddannelser har mulighed for at komme i praktik i udlandet. Vi har samtidig fokus på, hvad ZBC’s arbejde betyder for vores samfund og ikke mindst for vores mange elever, kursister, samarbejdspartnere og virksomheder.

Fælles for os på ZBC er, at vi på forskellig vis og med høj faglighed, arbejder med mennesker, uddannelse og efteruddannelse.

ZBC
Vær med. Verden er til at forandre.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Andre job der matcher din søgning

Underviser til grundfag - Fysik, matematik, og naturfag

EUC Sjælland

Næstved
Er du fleksibel og opfindsom - ser du muligheder frem for begrænsninger? Kunne du tænke dig at arbejde med undervisning i helhedsorienterede og erhvervsmæssige sammenhænge? - Så er du måske den underviser, vi søger. Dit primære arbejdssted vil være ...
Indrykket:20. maj 2020

Dramalærer søges til Ringsted Musik & Kulturskole

Ringsted Kommune

Ringsted
Ringsted Musik Kulturskole søger dramalærer til barselsvikariat pr. 1. august 2019. Vi søger en dygtig og engageret underviser med høje faglige kompetencer og gerne undervisningserfaring inden for teater drama, der kan motivere og undervise såvel sm...
Indrykket:13. maj 2020

Udviklere og forfattere til læremidler og e-kurser til børn og unge

Schjellerup ApS

Haslev
Vil du være med til at opbygge Skolen Online s analoge og digitale læringsreol til børn, unge og voksne? Hos Skolen Online søger vi nu et team af friske, igangsættende og innovative udviklere af læringsmaterialer. E-læringskurser Digitale læringsmid...
Indrykket:6. maj 2020

Faglærer til Struktøruddannelsen -Genopslag

EUC Sjælland

Næstved
Er du fleksibel og opfindsom - ser du muligheder frem for begrænsninger? Er du uddannet struktør og kunne du tænke dig at arbejde med unge mennesker? - Så er du måske den underviser, vi søger til vores struktøruddannelse på EUC Sjælland. Du vil bliv...
Indrykket:22. maj 2020

Matematiklærer til STU søges

DEN ERHVERVSDRIVENDE FOND MAGLEBY SKOLECENTER

Skælskør
Magleby Skolecenter er en selvejende institution med samarbejdende enheder bestående af Intern skole, STU, Opholdssteder og Botræning beliggende i Slagelse Kommune. Vi har unge med diagnoser indenfor autismespektret, ADHD. De kan have indlæringsvans...
Indrykket:28. april 2020