Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

ZERV søger Business Controller!

Business Controller til e-commerce virksomhed i stor vækst

 

ZERV ApS er i stor vækst, og vi søger en Business Controller til at understøtte den kommercielle udvikling i virksomheden og derigennem hjælpe os med at realisere vores ambitiøse vækstmål. Stillingen er nyoprettet, og du vil referere til vores CEO, men vil arbejde på tværs af virksomhedens funktioner.

Om Zerv

ZERV ApS er Nordens største forhandler af ketchersport udstyr (tennis, badminton, squash og padel). Vi har en fysisk butik i Odense og ni webshops i fire forskellige lande. Vi forhandler kendte mærker samt vores eget brand. I januar 2021 var vi med i Løvens hule, hvor vi fik en investering af Jesper Buch og Jan Lehrmann, til sæsonens højeste værdiansættelse. Og vi er blandt de sidste 20 virksomheder til at vinde E-handelsprisen 2021 i kategorien B2C med en omsætning på under 100 mio. kr.

 

Om jobbet

Du vil være den drivende kraft i at videreudvikle og styrke interne procedurer, vælge systemer og bygge forretningsgange der sikrer et data-drevet beslutningsgrundlag for kommende tiltag og aktiviteter. Du vil bidrage med et særligt fokus på vores regnskab og optimering af selskabets finansielle aktiviteter.  Som Business Controller vil du også være vores go-to-person ift. nøgletal, og have stor indflydelse på udarbejdelse af årsags-, actions- og opfølgningsprocedurer. Du vil få en naturlig koordinerende rolle internt i virksomheden, og skal sammen med ledelsen og vores økonomiske samarbejdspartnere sikre overholdelse af deadlines og forretningsgange.

 

Ansvarsområder og arbejdsopgaver

  • Udfærdigelse af materiale for månedsafslutning i samarbejde med virksomhedens økonomiske samarbejdspartnere.
  • Likviditetsrapportering (cash flow rapportering)
  • Lagerstyring, optimering af indkøb og lagerbinding
  • Budgetudarbejdelse og -opfølgning på koncernen
  • Udfærdigelse af afdelingsregnskaber og budgetopfølgning
  • Deltagelse i årsafslutning sammen med vores økonomiske samarbejdspartner
  • Udarbejdelse af nøgletal og målsætninger for selskabets vækst i udlandet
  • Deltagelse i implementering af nye systemer
  • Procesoptimering og sikring af automatiserede arbejdsprocesser

 

Dine kompetencer

Du har en relevant økonomisk uddannelse (f.eks. cand.merc.aud., cand.merc. i finansiering og regnskab, HD eller revisor). Du har minimum 3 års erfaring i en lignende stilling, eller tilsvarende erfaring som revisor. Du har et kommercielt mindset og evner at forstå forretningen. Vi forventer at du har stærk regnskabsmæssig forståelse og forstår vigtigheden af korrekte afrapporteringer til ledelse og bestyrelse. Du er hurtig til at sætte dig ind i nye problemstillinger, analytisk stærk, og evner at kommunikere tal og analyser på en let forståelig måde.

 

Din person

Som person er du ambitiøs, grundig og har konstant fokus på at gøre en forskel. Du vægter kvalitet højt, og har både blik for detaljer og et godt overblik. Du kommunikerer direkte, åbent og ærligt. Du er engageret, positiv, fleksibel og god til at samarbejde. Endelig trives du i et miljø, hvor udvikling og forandringen er en del af hverdagen.

 

 

ZERV tilbyder 

Vi tilbyder en stilling som du selv kan være med til at forme, og med store udviklingsmuligheder i takt med at virksomheden vokser. Du vil have en varierende hverdag, hvor du vil have mange forskellige arbejdsopgaver. Du bliver en del er et velfungerende team på små 30 medarbejdere, der arbejder tæt sammen. Tone er uformelt, humøret og tempoet højt og ambitionerne store.

 

Vi holder til på Cikorievej 24 i Odense, hvor vi har både administration og centrallager.

 

Vil du vide mere om virksomheden eller stillingen, er du velkommen til at kontakte CEO Torben van den Brekel Kulmbak på telefon 27288945 eller mail tk@zerv.dk

 

Ansøgningsfrist: 15. april 2021. Start 1. juni, eller så hurtigt som muligt.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.