Brug Facebook og LinkedIn i din jobsøgning på Ofir.dk
header background shadow

Brug Facebook og Linkedin i din jobsøgning på Ofir.dk

Send drømmejobbet videre via facebook

Falder du over en spændende jobannonce, som kunne være spændende for dit netværk, så tryk på Facebook-ikonet "" i øverste højre hjørne af jobannoncen. Så kan du logge ind på din Facebook og sende annoncen videre i dit netværk. Gør sådan her:

  1. ”Post to profile” – Del den pågældende jobannonce med dit netværk som et link, der bliver vist på din profil sammen med en evt. kommentar.
  2. ”Send a message” - Del jobannoncen med en specifik ven eller med en hel gruppe. Hvis du fx har oprettet dine studiekammerater som en gruppe, så kan du sende en relevant jobannonce til dem alle på én gang.

Dit netværk på LinkedIn kan være indgangen til jobbet

Har du fundet en spændende stilling, som det kunne være interessant at ansøge, så har du nu mulighed for at finde ud af, om du kender nogen, der arbejder i virksomheden. Tryk på Linkedin-ikonet "" i øverste højre hjørne af jobannoncen. Herefter kommer en Linkedin boks til syne, hvor du skal logge ind. Nu får du vist hvem i dit Linkedin netværk, der er tættest på virksomheden. Du kan få vist fra første til tredje led.


Kontakt kundecenter

Åbningstider
Mandag-torsdag: kl. 8.30-16.30
fredag: kl. 8.30-15.30