Privatlivspolitik

Privatlivspolitik for Ofir

  1. Beskyttelse af dit privatliv
    Ofir A/S ("Ofir", "vi" "os" eller "vores") tager behandling af personoplysninger om dig alvorligt. Vi sikrer en rimelig og gennemsigtig behandling af personoplysninger om dig i overensstemmelse med gældende lovgivning.
    Vi har derfor udarbejdet denne privatlivsbeskyttelsespolitik, der informerer om, hvordan vi behandler personoplysninger om dig, når du bruger www.ofir.dk og www.matchwork.com.

  2. Dataansvar og kontaktoplysninger
    Ofir er dataansvarlig for de personoplysninger, som vi behandler om dig.

    Ofir A/S
    Gladsaxe Møllevej 28
    2860 Søborg
    CVR: 19 42 99 03
    Telefonnr.: 39 57 78 66
    Website: https://www.ofir.dk

    Hvis du har spørgsmål til vores behandling af personoplysninger, er du velkommen til at kontakte os på kundecenter@ofirjob.dk

  3. Personoplysninger
    Vi behandler blandt andet følgende personoplysninger om dig, alt afhængig af om du er:
    Registrerede brugere – jobsøgere
    • E-mailadresse (*)
    • For- og efternavn
    • Adresse
    • Telefonnummer
    • Jobmæssige interesser
    • Uddannelsesoplysninger
    • Karriereoplysninger
    Virksomheder og kontaktpersoner
    • Virksomhedsnavn
    • Virksomhedse-mailadresse
    • Virksomhedsadresse
    • Virksomhedstelefonnummer
    • CVR-nummer
    • For- og efternavn på kontaktperson(er) hos virksomhed
    • E-mailadresse på kontaktperson(er)
    • Telefonnummer på kontaktperson(er)
    • Evt. kommunikation om aftaler med kontaktperson/virksomhed
    • Kundestatus – lead, betalende kunde
    • Dokumentation for køb (jobannonceordre)
    • Faktureringsoplysninger
    Hjemmesidebesøgende:
    • Oplysninger i forbindelse med cookies, herunder adfærd på hjemmesiden
    • Tekniske identifikatorer, som kan koble brugeren til f.eks. Google eller Facebook
    • IP-adresse
    • Type enhed, der er anvendt til at tilgå hjemmesiden (f.eks. tablet, smart device, PC mv.)
    • Browser-type, browser-ID og sprog-indstilling på enhed
    • Hvilken hjemmeside der henviste dig til Ofirs hjemmeside
    • Hvilke dele af Ofirs hjemmeside, herunder annoncer, du ser på, tidspunkt, varighed og antal besøg
    • Systemhandlinger (viste jobannoncer, viste kontaktinformationer til annoncører mv.)
    • Henvendelser til os og korrespondance med os, f.eks. i forbindelse med generelle spørgsmål om vores tjenester
    Andre, der kontakter Ofir, herunder kunder og samarbejdspartnere, herunder på Ofirs Facebook-side og Ofirs Facebook-gruppe:
    • For- og efternavn
    • E-mailadresse
    • Telefonnummer
    • Eventuelle personoplysninger, som vi måtte modtage i forbindelse med forespørgsler eller samarbejdsforholdet
    • Information til statistisk brug, jf. nedenfor om sociale medier og Indblik i Side
    Tilmeldte til nyhedsbreve:
    • E-mailadresse
    • Information om afgivne og evt. tilbagetrukne samtykker
    • Ansøgninger sendt gennem Ofirs portal
    • Hvis du vælger at sende en ansøgning til en virksomhed gennem Ofir, behandler vi din ansøgning med de bilag, du vælger at sende med – ud over de oplysninger du har angivet som registreret bruger
    Jobansøgere til job hos Ofir:
    • For- og efternavn, privatadresse, e-mailadresse, telefonnummer
    • Jobansøgning og CV
    • Eksamenspapirer
    • Eventuelle øvrige personoplysninger, som måtte fremgå af de ansøgningsdokumenter, som du har sendt til os
    • Udtalelser fra referencer
    • Personlighedstests
    • Vi ønsker ikke at modtage følsomme oplysninger om dig og beder dig slette dem i din ansøgning og bilag. Hvis det bliver relevant indhenter vi disse oplysninger i rekrutteringsprocessen efter du har givet specifikt samtykke til dette.

    Sociale medier

    Fælles dataansvar

    For nogle af vores samarbejdspartnere har vi et fælles dataansvar, dvs. Ofir indsamler oplysninger på både egne og en samarbejdspartners vegne. Efterfølgende er Ofir og samarbejdspartnerne hver især dataansvarlige for den respektive videre brug af oplysningerne. Nedenfor kan du se, hvilke samarbejdspartnere vi har fælles dataansvar med, og hvordan ansvaret er fordelt.

    Cookies og sporing på hjemmesiden, herunder pixels

    • Facebook Irland, 4 Grand Canal Square, Grand Canal Harbour, Dublin 2, Irland. Du kan læse om databehandlingen her
      • Facebook Pixel, som er hændelsesdata i pkt. 2.a.ii og pkt. 5.a.ii om fælles dataansvar: https://www.facebook.com/legal/terms/businesstools
      • fordeling af ansvar her: https://www.facebook.com/legal/controller_addendum
      • information om Facebooks privatlivsinformation her: https://www.facebook.com/about/privacy
      • , herunder grundlag for Facebooks behandling og udøvelse af rettigheder hos Facebook
      • på Ofir hjemmeside bruger Facebook cookies, webbeacons og andre lagerteknologier til at indsamle eller modtage oplysninger fra hjemmesiden og andre steder på internettet og bruge disse oplysninger til at levere målingstjenester og til at målrette annoncer. Du kan fravælge indsamling og brug af oplysninger til målrettede annoncer i cookie-løsningen.

    Fanside / grupper på Facebook – Indblik i Side


  4. Formål med behandlingen af personoplysninger og juridisk hjemmel til behandlingen

    Registrerede brugere - jobsøgere:

    Vi behandler personoplysninger for
    • at kunne oprette en profil for dig på vores platforme
    • at vi kan kommunikere med dig i forbindelse med din jobsøgning
    • at udfylde stamoplysninger om dig i dokumenterne, hvis du i forbindelse med din jobsøgning skal udfylde et eller flere dokumenter via vores platforme
    • evt. for at udelukke dig fra brug af Ofir i tilfælde af overtrædelse af brugerbetingelserne eller lovgivningen
    • At kunne udarbejde analyser hvor indsamlet data indgår i anonymiseret form
    Vi behandler disse personoplysninger i henhold til artikel 6 (1)(f) i GDPR om Ofirs legitime interesse i at kunne udbyde vores tjenester til dig.

    Virksomheder og kontaktpersoner:

    Vi behandler personoplysninger for
    • at kunne annoncere din(e) ledige job(s) på vores platforme og hertil tilknyttede tjenester
    • evt. at indgå en abonnementsaftale med dig og opkræve betaling
    • at vi kan kommunikere med dig i forbindelse med din jobannonce
    • evt. at udelukke dig fra brug af Ofir i tilfælde af overtrædelse af brugerbetingelserne eller lovgivningen.
    • At kunne udarbejde analyser hvor indsamlet data indgår i anonymiseret form
    Vi behandler disse personoplysninger i henhold til artikel 6 (1) (f) i GDPR om Ofirs legitime interesse i at kunne udbyde vores tjenester til dig.

    Hvis vi indgår en abonnementsaftale med dig, behandler vi også personoplysninger i henhold til artikel 6 (1) (b) i GDPR om indgåelse af en kontrakt, som du er part i.

    Hjemmesidebesøgende:

    Vi behandler personoplysninger for
    • at kunne tilbyde dig en funktionsdygtig hjemmeside
    • at vi og Facebook kan levere analyser, målingstjenester og målrettede annoncer
    • at analysere brugeradfærd, valgte sider, indhold og dine interesser og på baggrund deraf give dig anbefalinger til indhold, f.eks. jobs, som vi tror er interessante for dig og for at videreudvikle vores tjenester og forretning
    • tracking i forbindelse med push-beskeder; har du åbnet en besked, hvor længe, hvilke elementer har du klikket på
    • at dokumentere overholdelse af lovgivningen, herunder databeskyttelseslovgivningen og cookie-lovgivningen
    • varetagelse af vores juridiske interesser, f.eks. undersøgelse af misbrug af hjemmesiden, f.eks. diskrimination, brud på brugerbetingelser, overtrædelse af brugsrettigheder og lovgivningen f.eks. inden for markedsføring, personoplysninger og immaterielle rettigheder
    • håndtering af forespørgsler, klager og tvister
    • iværksættelse og vedligeholdelse af tekniske og organisatoriske sikkerhedsforanstaltninger, herunder for at sikre driftsstabilitet og vores mulighed for at forsvare vores produkter mod eventuelle fjendtlige angreb, f.eks. hacking-angreb
    • undersøgelser af mistanke eller viden om sikkerhedsbrud og rapportering til myndigheder og individer
    • At kunne udarbejde analyser hvor indsamlet data indgår i anonymiseret form
    Vi behandler personoplysninger i henhold til artikel 6 (1) (f) i GDPR om Ofirs legitime interesser i at varetage ovenstående formål.

    Vi behandler sporingsoplysninger i henhold til § 3 om samtykke til cookies og andre sporingselementer i henhold til cookiebekendtgørelsens § 3 til hentning og lagring af oplysninger.

    Samarbejdspartnere (herunder erhvervskunder og leverandører):

    Vi behandler personoplysninger for
    • at kunne opretholde og varetage det konkrete samarbejdsforhold med dig, herunder for at komme i kontakt med dig
    • at kunne besvare henvendelser til Ofir
    • At kunne udarbejde analyser hvor indsamlet data indgår i anonymiseret form
    Når vi behandler personoplysninger om dig som samarbejdspartner eller anden person, der kontakter os, gør vi det i henhold til databeskyttelsesforordningens artikel 6 (1) (f) om Ofirs legitime interesse i at varetage vores samarbejdsrelationer og øvrig kommunikation, support og hjælp med forespørgsler.

    Tilmeldte til nyhedsbreve:

    Vi behandler personoplysninger for
    • at sende dig elektroniske nyhedsbreve, når du har givet samtykke til det (efter markedsføringslovens § 10)
    • at dokumentere, at du har givet samtykke til at modtage vores nyhedsbreve og til sporing af anvendelsen, og eventuelle tilbagekaldelser af samtykket
    • tracking i forbindelse med e-mails; har du åbnet en besked, hvor længe, hvilke elementer har du klikket på mv.
    • At kunne udarbejde analyser hvor indsamlet data indgår i anonymiseret form
    Vi behandler personoplysninger i henhold til artikel 6 (1) (f) i GDPR om Ofirs legitime interesser i at markedsføre sig direkte over for dig og vores legitime interesse i at kunne dokumentere, at du har givet samtykke til at modtage nyhedsbrevet.

    Jobansøgere til job hos Ofir:

    • Vi behandler personoplysninger for
    • at kunne vurdere dine kvalifikationer og kommunikere med dig
    • evt. at opbevare din ansøgning til brug for fremtidige ledige job
    • At kunne udarbejde analyser hvor indsamlet data indgår i anonymiseret form
    Vi behandler personoplysninger i henhold til artikel 6 (1) (f) i GDPR om Ofirs legitime interesser i at vurdere dine kvalifikationer og i at kommunikere med dig i forbindelse med din jobansøgning, f.eks. ved indkaldelse til en jobsamtale.

    Hvis vi indhenter referenceudtalelser eller opbevarer din ansøgning i mere end 6 måneder, gør vi det med dit samtykke, jf. artikel 6 (1) (a) i GDPR.

  5. Modtagere af personoplysninger

    Videregivelse til andre dataansvarlige

    Vi videregiver i visse tilfælde personoplysninger om dig til vores samarbejdspartnere:
    • Betalingsløsninger, herunder f.eks Nets
    • Google LLC i Irland ved brug af Google Analytics. Samtykke indhentes via cookieløsning – se https://support.google.com/analytics/answer/9024351?hl=da
    • Hvis du sender en ansøgning via www.ofir.dk videregiver vi din ansøgning og dokumenter til det firma som du ansøger hos.
    Ofir databehandlere

    Ofir anvender følgende kategorier af databehandlere (evt. som underdatabehandlere):
    • Hosting-leverandører
    • Analysetjenester
    • Leverandører af teknisk udvikling og support
    • Telefonsystemer
    • Tjenester til udsendelser af e-mails, herunder MailChimp og Mandrill
    • Videoafviklingstjenester, f.eks. Vimeo og YouTube (Google LLC i Irland ved brug af YouTube)
    • Facebook, når Facebook leverer f.eks. målingsdata eller analysetjenester
    • LinkedIn
    • North Media-koncernselskaber, der indgår kontrakter med databehandlere

  6. Overførsel til tredjelande

    Vi overfører personoplysninger til modtagere i tredjelande. Overførselsgrundlaget er EU-Kommissionens standardkontrakt for overførsel til tredjelande. Du er velkommen til at kontakte os for en kopi af den indgåede aftale:

  7. Sletning

    Registrerede brugere – jobsøgere

    Når du registrerer dig som bruger, kan du give samtykke til, at vi sender dig e-mails med relevante job. Vi bliver ved med at sende dig disse e-mails, indtil du beder os stoppe med det, eller når du ikke har været aktiv på portalen i 2 år (logget ind). Herefter opbevarer vi dine oplysninger i yderligere 2 år for at kunne dokumentere dit samtykke. Opbevaringen følger markedsføringslovens og cookiebekendtgørelsens forældelsesfrist for strafansvar.
    Har du oprettet dig som bruger sletter vi dig og de dokumenter samt ansøgning du har uploaded når du ikke har været aktiv på portalen i 1 år (logget ind).

    Virksomheder og kontaktpersoner:

    Vi sletter dine persondata i annoncer efter 5 år. Vi sørger dog for at fjerne dem, så de ikke er offentligt tilgængelige og kan fremsøges på vores portal, når annoncen ikke er aktiv længere.

    Annoncen er omfattet af vores bogføringspligt og opbevares i 5 år efter bogføringsloven. Derfor opbevarer vi navn, e-mailadresse, opkrævninger og gennemførte betalinger og eventuelle betalingspåmindelser i 5 år.

    Ansøgninger sendt gennem Ofirs portal

    Hvis du sender en ansøgning til en virksomhed gennem Ofir gemmer vi din ansøgning i 6 måneder.

    Hjemmesidebesøgende (ud over registrerede brugere og virksomheder):

    Vi sletter oplysninger om dig efter 12 måneder fra indsamlingen, medmindre vi har behov for at opbevare oplysningerne i forbindelse med tvister.

    Du kan se slettefrister for cookies, der lagres på dit udstyr, her: https://www.ofir.dk/betingelser/cookies.aspx

    Andre, der kontakter Ofir, herunder kunder og samarbejdspartnere, herunder i Ofirs Facebook-grupper:

    Vi opbevarer personoplysningerne, så længe vi har et samarbejde, eller det er nødvendigt for os at have dig i vores kontakter.

    Vi sletter dine henvendelser til support efter 12 måneder.

    Vi sletter dog dokumentation for aftale om sletning evt. dialog vedr. afvisning af bruger samt al information og henvendelser vedr. betalinger efter 5 år iht. bogføringsloven.

    Tilmeldte til nyhedsbreve (både brugere og ikke brugere):

    Vi sletter samtykker og dokumentation for tilbagekaldte samtykker i 2 år fra seneste udnyttelse af samtykket i henhold til forældelsesreglerne for strafansvar i markedsføringsloven og cookiebekendtgørelsen.

    Jobansøgere til job hos Ofir:

    Hvis du søger job hos os, opbevarer vi din ansøgning i 6 måneder, hvorefter vi sletter den.

    Har du givet samtykke dertil, gemmer vi din ansøgning i længere tid som beskrevet i samtykket. Hvis du bliver ansat, opbevares oplysningerne i overensstemmelse med privatlivspolitikken for medarbejdere.

  8. Dine rettigheder

    Hvis du ønsker at gøre brug af nedenstående rettigheder, skal du kontakte os gennem de kontaktoplysninger, som er oplistet i indledningen.

    Ret til indsigt

    Du har ret til at få indsigt i de personoplysninger, som vi behandler om dig, samt en række yderligere oplysninger. Adgangen til indsigt må dog ikke krænke andres rettigheder og frihedsrettigheder.

    Ret til berigtigelse

    Du har ret til at få urigtige om dig selv berigtiget, ligesom du, under hensyntagen til formålene med behandlingen, har ret til at få fuldstændiggjort ufuldstændige personoplysninger.

    Ret til sletning

    I særlige tilfælde har du ret til at få slettet oplysninger om dig, inden tidspunktet for vores almindelige generelle sletning indtræffer.

    Ret til begrænsning af behandling

    Du har i visse tilfælde ret til at få behandlingen af personoplysninger om dig begrænset. Hvis du har ret til at få begrænset behandlingen, må vi fremover kun behandle oplysningerne – bortset fra opbevaring – med dit samtykke, eller med henblik på at retskrav kan fastlægges, gøres gældende eller forsvares, eller for at beskytte en person eller vigtige samfundsinteresser.

    Ret til dataportabilitet

    Hvis vores behandling af personoplysninger om dig baserer sig på samtykke eller en kontrakt, og behandlingen er foretaget automatisk, har du ret til dataportabilitet. Denne ret indebærer, at du har ret til at få tilsendt de personoplysninger, som vi behandler om dig i et struktureret, almindeligt anvendt og maskinlæsbart format, som du har ret til at overføre til en anden tjenesteyder.

    Hvis du ønsker at bruge denne ret til dataportabilitet, kan du henvende dig til vores kundecenter og bede om en fremsendelse af de registrerede personoplysninger fra os i et almindeligt anvendt format.

    Ret til indsigelse

    Du har i visse tilfælde ret til at gøre indsigelse mod vores ellers lovlige behandling af personoplysninger om dig. Du kan også gøre indsigelse mod behandling af oplysninger om dig til direkte markedsføring.

    Tilbagekaldelse af samtykke(r)

    I tilfælde af at vores behandling af personoplysninger om dig er baseret på dit samtykke, har du til enhver tid ret til at trække samtykket til Ofirs behandling af personoplysninger om dig tilbage.

    Hvis du trækker dit samtykke tilbage, vil Ofir ophøre med at behandle de personoplysninger om dig, som du har tilbagekaldt dit samtykke i relation til. Din tilbagetrækning af dit samtykke berører ikke lovligheden af den behandling af personoplysninger om dig, som Ofir har foretaget, indtil din tilbagetrækning af samtykket.

    Du kan trække samtykke til behandling af cookies tilbage ved at slette cookies og ved at opsætte indstillingerne til ikke at sætte eller læse cookies og andre sporingsmekanismer.

  9. Klage

    Hvis du ønsker at klage over Ofirs behandling af personoplysninger om dig, har du ret til at indgive en klage til Datatilsynet, som har følgende kontaktoplysninger:
    Datatilsynet
    Carl Jacobsens Vej 35, 2500 Valby
    E-mail:dt@datatilsynet.dk
    Telefonnr.: + 45 33 19 32 00
    Hjemmeside:www.datatilsynet.dk