Graver – Sådan finder du dit nye job

Drømmejobbet som graver venter lige om hjørnet. Du skal handle hurtigt, for der er rift om de ledige stillinger. Med Ofir.dk’s jobsøgemaskine får du lynhurtigt overblik over alle ledige graver-stillinger i Danmark. Vi har samlet alle graver-jobs ét sted – så behøver du nemlig kun lede ét sted. Søg drømmejobbet som graver allerede i dag – måske er det revet væk i morgen.


Som graver får du ansvaret for, at kirkegården holdes i orden. Du skal arbejde med en lang række spændende opgaver, herunder diverse beskæringsopgaver, samt sørge for gravearbejde i forbindelse med begravelser. Dit ansvarsområde omfatter også, at du skal ringe med klokken i forbindelse med begravelser og andre begivenheder i kirken. Det er en klar fordel hvis du har kendskab til regnskabsføring, da du som graver også får ansvar for en række administrative opgaver.

På Ofir.dk har vi i over 10 år hjulpet tusindvis af jobsøgende med at finde ledige graver-stillinger. Vi har eksisteret siden 1996 og er i dag en af Danmarks ældste og bedst besøgte jobportaler. Vi har siden vores fødsel markeret os med vores gode, kompetente og venlige kundeservicemedarbejdere, som altid sidder klar til at chatte med dig, hvis du får spørgsmål undervejs.

Når du bruger Ofir.dk , får du adgang til:

  • En af Danmarks ældste og mest populære jobsøgemaskiner
  • Et bredt udvalg af ledige graver-jobs
  • Gratis vejledning, som hjælper dig til at få mere ud af din jobsøgning
  • God, venlig og imødekommende kundeservice, som hjælper dig videre hvis du går i stå

Ledige job i denne kategori

Hvor i Danmark vil du arbejde som graver?

Graver på Sjælland Graver i Jylland Graver på Fyn