Byplanlægger – Sådan finder du dit nye job

Jobbet som byplanlægger er spændende – og måske er der ledige byggeplanlægger-stillinger i dit område. Brug vores jobsøgemaskine til at få overblik og send en ansøgning af sted med det samme, når du finder en interessant stilling.


Som byplanlægger får du mulighed for at skabe byer og områder på papiret og være med på sidelinjen, når planerne føres ud i livet. Jobbet er spændende og udfordrende, da du har rig mulighed for at forme byer og områder ud fra dine kompetencer og vurderinger af, hvad der vil virke bedst i det givne byggeprojekt.

Har du styr på dine jobmuligheder? Det kan du få på Ofir.dk. Her har vi samlet alle ledige byplanlægger-stillinger ét sted. Så kan du i ro og mag sortere i stillingerne og vælge dem fra, som du synes er interessante. Hvis du ikke falder over en stilling, som vækker din interesse, kan du oprette en jobagent. Det er gratis – og så får du besked, når vi får nye relevante jobopslag.

Siden 1996 har vi på Ofir.dk markeret os som en af Danmarks mest professionelle og brugervenlige jobportaler. Vi har flere end 10 års erfaring med at formidle kontakten mellem arbejdsgivere og jobsøgende. En af del vores succes skyldes vores gode kundeservice. Eksempelvis sidder vores personale altid klar til at chatte med dig, så du kan komme godt gennem din jobsøgning – og forhåbentligt finde dit drømmejob.

Når du bruger Ofir.dk , får du adgang til:

  • Mange forskellige byplanlægger-stillinger
  • En gennemprøvet og brugervenlig jobsøgemaskine
  • Gratis hjælpeartikler, vejledning, samt kompetent kundeservice

Ledige job i denne kategori


Hvor i Danmark vil du arbejde som byplanlægger?  

Byplanlægger på Sjælland Byplanlægger i Jylland
Byplanlægger på Fyn