Controller-job – sektion for ledige stillinger som controller:

Dan dig et overblik over job-mulighederne blandt alle de ledige stillinger som controller. Vi har hver dag mange job som controller på Ofir.dk, og vi får løbende nye ind. Job-mulighederne finder du på Ofir.dk, så der er ingen tid at spilde.


Du kan gå til alle de ledige stillinger som controller her.

Ofir.dk arbejder på at udvikle sin service omkring ledige stillinger for at hjælpe dig i din job-søgning og blive den foretrukne jobportal på markedet. Derfor tilbyder Ofir.dk forskellige job-værktøjer, der kan hjælpe dig i din søgning blandt de ledige stillinger. Du har for eksempel mulighed for at oprette en jobagent for controller-job, så du får en mail hver eneste gang, der kommer et nyt controller-job. Du kan også vælge at få en mail en gang om ugen.

Hvis du vil vide mere om din muligheder kan du i dagtimerne chatte med vores medarbejdere, der kender alt til mulighederne på Ofir.dk.

Som bruger af Ofir.dk, har du fordel af:
  • Gode job-værktøjer, der hjælper dig i den job-søgning
  • Overblik på grund af kategorier, der passer præcis til dit job-ønske 
  •  Sektioner kun for controller-job
Ledige job i denne kategori

Et job som controller er et ansvarsfuldt job. Vores erfaringer viser, at virksomhederne lægger meget vægt på tidligere job-erfaring når de leder efter kandidater til controller-job. Derfor skal du – selvom det lyder banalt - gøre ekstra meget ud af dit CV, når du udformer din ansøgning. 

Hvor vil søge ledige stillinger som controller? 

Controller-job på Sjælland Controller-job i Jylland Controller-job på Fyn
Controller København Controller Aarhus Controller Odense
Controller Aalborg Controller Esbjerg Controller Randers
Controller Kolding Controller Horsens Controller Vejle
Controller Roskilde