Job og ledige stillinger som coach – alle typer coach-job i Danmark

Her kan du finde alle de ledige stillinger som coach. Vi har sørget for, at det er let at finde job som coach på Ofir.dk ved at lave en særlig sektion for alle coach-job. Gå allerede nu til oversigt med ledige stillinger som coach.


De fleste coach-job på markedet finder vej til Ofir.dk, så det er et godt sted at starte, når du søger job som certificeret coach eller job med coach-indhold. Vi har samlet nogle gode redskaber til din job-søgning og giver dig blandt andet mulighed for at chatte med vores medarbejdere omkring din job-søgning og dine muligheder på Ofir.dk.

Du kan også skærpe din job-søgning ved at gå til vores store afsnit med gode råd og vejledninger i jobguiden, hvor du kan finde en masse artikler om at søge ledige stillinger og finde det rette job.

Der er stor konkurrence om coach-job, derfor er det vigtigt at holde sig orientere om job-markedet og være klar til at rykke, hvis den rette stilling dukker op. 

Med Ofir.dk har du mulighed for at følge med i jobmarkedet på en anden måde. Du kan nemlig oprette en job-agent for alle coach-job, på den måde får du alle de nye job sendt til din mail.

Coach-job på Ofir.dk, fordi
  • Dedikeret sektion til coach-job
  • Masser af viden og mulighed for interaktion

Coach i hele landet eller i en bestemt region? 

Coach-job på Sjælland Coach-job i Jylland
  Coach-job på Fyn