Sælger job på Ofir.dk – mange ledige stillinger - sælger i Danmark

Når du søger et sælger- job, har du salg i blodet. Men det er med at komme ud af starthullerne, hvis du er på udkig efter en af de ledige stillinger som sælger. Du ved, at der er mange om buddet til et job som sælger, men rigtige sælgere er naturlige konkurrencemennesker, så det er bare med at komme i gang med de over 400 salgs- job vi har hver dag på Ofir.dk


På Ofir.dk finder du sælger job af enhver art. Vi har hver dag over 400 jobs inden for salg. Det betyder at Ofir.dk er det bedste sted at lede, hvis du søger ledige stillinger som sælger. Når du søger ledige sælger stillinger skal du være opmærksom på, at salgs job er jobs med stor omsætning, så det handler om at være hurtig ved aftrækkeren.

Redskaber som kan hjælpe dig til en bedre job-søgning finder du i artikeldatabasen for job-tips.

Ofir.dk - din direkte vej til: 
  • Danmarks største job portal for salgs jobs 
  • Over 400 jobannoncer inden for salg – hver dag
  • En hel kategori med ledige salgsstillinger
Et job som sælger er et job i første række. Det er dig, der sikrer omsætningen. Du søger sælger job, fordi du trives med udfordringer. En sælger skal have talegaverne i orden, men det er også et job, der kræver, at du hurtigt kan registrere dine kunders behov og kender dine produkter. Sælger jobbet handler om kommunikation og evnen til at afslutte.

Der er et utal af muligheder som sælger, fra jobs med telefonsalg af enkle produkter til jobs med salg af komplekse systemer og løsninger, der kræver stor viden om både produkt og kunder.

Hvor vil du arbejde? Du kan søge ledige stillinger som sælger i forskellige områder her.


Sælger på Sjælland Sælger i Jylland Sælger på Fyn
Sælger København Sælger Aarhus Sælger Odense
Sælger Aalborg Sælger Esbjerg Sælger Randers
Sælger Kolding Sælger Horsens Sælger Vejle
Sælger Roskilde