Ofir jobunivers

Målret din jobannonce og find den helt rigtige medarbejder

Når du annoncerer en ledig stilling på Ofir.dk, tilbyder vi dig muligheden for at eksponere din jobannonce på flere forskellige online medier. Dette netværk af medier kalder vi Ofir jobunivers.

Når du målretter din annoncering specifikt efter, hvilken type medarbejder du søger, opnår du de bedste betingelser for at modtage relevante, motiverede ansøgninger fra de helt rigtige kandidater.

Enhver rekruttering er unik – skræddersy din jobannonce

Ofir.dk har skabt en banebrydende og effektiv tilgang til jobannoncering, der gør op med traditionelle jobportalers one size fits all-princip. I stedet tilpasser vi din annoncering til jobbet, du skal besætte. Det er meget enkelt. Når det er svært at finde den rigtige medarbejder til jobbet, skruer du op for din annoncering. Når der er mange kvalificerede kandidater til jobbet, skruer du ned. Med denne opskrift har vi skabt Ofir jobunivers, der sikrer dig de bedste kandidater, hver gang du skal rekruttere – og til en yderst konkurrencedygtig pris.
Se priser her.

Bliv set af de attraktive kandidater

Potentielle medarbejdere, der søger på Ofir.dk, kaldes aktivt jobsøgende. De søger "aktivt" efter ledige job. De kan være ledige eller på anden måde i markedet for et nyt job. Men der findes også en anden og større gruppe vigtige kandidater, vi kalder de passivt jobsøgende. Det er dem, der allerede har et job og derfor ikke aktivt søger nye udfordringer. Men de kan fristes, hvis den rigtige mulighed opstår. Gruppen af passivt jobsøgende er yderst attraktiv for virksomheder, fordi de er særligt motiverede for jobbet i netop din virksomhed, hvis de vælger at forlade et job, de i forvejen er glade for. Derfor er det vigtigt, at du målretter din annoncering, så din virksomhed også bliver synlig for dem, du ikke når ud til via traditionelle jobportaler. Løsningen er Ofir jobunivers, der sikrer dig den rette eksponering hos den rigtige målgruppe. Se filmen om Ofir jobunivers og få opskriften på at komme tættere på de rigtige kandidater.

Se video om Ofir jobunivers

Nemt, enkelt og intuitivt!

Lyder det svært at vælge de rigtige medier til din jobannonce? Bare rolig – vi har gjort det nemt for dig at vælge den helt rigtige mediepakke til din ledige stilling. Indtast blot stillingsbetegnelsen og arbejdsstedets postnummer, så får du en skræddersyet medieanbefaling, der passer præcist til dine behov. Det er din garanti for en vellykket rekruttering. Se vores medieanbefaling her.