Hjælp til jobsøgning: Værktøjer og gode råd

author-avatar

af Mette Poulsen

Få hjælp til jobsøgning og kom tættere på drømmejobbet med gratis værktøjer, jobsøgningstips og gode råd fra Ofir.

Jobsøgning kan være en udfordrende proces, især hvis du ikke ved, hvor du skal begynde. Måske er du i tvivl om, hvordan du skriver et målrettet CV eller en motiveret ansøgning, der får dig til jobsamtale. Det kan også være, at du ønsker at skifte karriere eller branche og ikke ved, hvordan du skal komme i gang.

Uanset hvad din jobsøgningssituation er, så er du kommet til det rette sted!

Ofir er nemlig mere end bare en jobportal. Vi ønsker også at hjælpe dig med at lykkes i din jobsøgning, så du kan få dit drømmejob. Det gør vi ved at tilbyde gratis værktøjer og gode råd på vores store Jobguide-blog og på andre platforme som LinkedIn, Facebook og YouTube. Læs mere herunder.

Få gratis rådgivning og hjælp til jobsøgning i vores Facebook community

I vores lukkede Facebookgruppe for jobsøgende får du gratis inspiration og sparring til din jobsøgning fra Ofirs karriererådgivere og jobsøgningseksperter. Med over 3.900 medlemmer i gruppen har du også rig mulighed for at sparre og erfaringsudveksle med andre jobsøgende.

Se også med på spændende live-webinarer fra Ofirs jobsøgnings- og karriererådgivere samt eksterne gæsteoplægsholdere. Webinarerne dækker emner som ansøgning, CV, jobsamtale, jobsøgningsstrategi, LinkedIn, networking, kompetenceudvikling, motivation, ledighedsstress, personlig branding og meget mere.

Flere af de emner, vi tager op på webinarer, er blevet til på baggrund af spørgsmål og henvendelser fra gruppens medlemmer. Du har derfor mulighed for selv at påvirke hvilke emner, der behandles i gruppen!

Som gruppemedlem får du også glæde af vores store bagkatalog med videooptagelser af tidligere webinarer, som du kan se og gense inde i gruppen, så tit du vil.

Gruppen er åben for alle interesserede, og vi godkender anmodninger om medlemskab så hurtigt som muligt.

Klik her og bliv medlem af Facebookgruppen “Inspiration til din jobsøgning”.

Få hjælp til jobsøgning fra Marianne Kobberø - karriererådgiver i Ofir.
I vores Facebookgruppe for jobsøgende – “Inspiration til din jobsøgning” – får du masser af gode råd og hjælp til din jobsøgning fra blandt andre Ofirs erfarne karriererådgiver og jobsøgningsekspert Marianne Kobberø.

Få jobsøgningstips på YouTube

Ofirs YouTube-kanal finder du en masse videoer med brugbare råd og værktøjer til CV, ansøgning, jobsamtale, uopfordret jobsøgning, brancheskifte og mere. Her kan du også få råd og sparring hos Ofirs erfarne jobsøgnings- og karriererådgivere.

Vores playliste til jobsøgende er perfekt til dig, der har behov for konkrete og implementerbare tips, do’s & don’ts og hjælp til jobsøgning, som er serveret i spiselige videolængder.

Uanset om du er nyuddannet eller har mange års arbejdserfaring, så er der videoer klar til dig med tips, som du kan tage i brug med det samme.

Så hop ind og tjek vores playliste til jobsøgende ud, og subscribe til kanalen, hvor vi løbende vil dele flere inspirerende videoer.

Vi ser frem til at hjælpe dig nemmere videre i din jobsøgning!

Hjælp til din jobsøgning fra Ofir og jobsøgningsekspert Marianne Kobberø.
Få gode råd og værktøjer til din jobsøgning på Ofirs YouTube-kanal.

Find mere inspiration og hjælp til din jobsøgning her

Få mere viden om CV-skrivning i Ofirs store CV-guide, så du kan gøre dit CV mere effektivt og målrettet til det job, du søger.

Bliv skarp på ansøgningen i Ofirs guide til den gode jobansøgning.

Følg Ofir på LinkedIn og på Facebook.

Kom nemmere videre med Ofir

Ofir hjælper jobsøgende med at komme nemmere videre i deres arbejdsliv.
Tjek ledige job på vores jobportal, og find dit næste job på Ofir.dk/job

Vil du have de nyeste ledige job sendt direkte til din indbakke?
Så opret en jobagent hos Ofir, og få besked om job, der matcher dine ønsker.