Clever fik dobbelt så mange ansøgninger, efter de skiftede til Ofir

author-avatar

af Alexander Kragh

Clever kom til verden i 2009 og har siden haft rigtig travlt. De er i skrivende stund +330 medarbejdere og indehavere af Danmarks største ladenetværk.

Den hurtige vækst har sat krav til deres rekrutteringsevner. Derfor var det en stor udfordring for dem, at de ikke kunne tiltrække nok kvalificerede ansøgninger med deres tidligere jobannoncepartner.

Deres Talent Attraction Lead, Stine Hödar-Rasmussen, gik derfor på jagt efter en ny partner og fik i den forbindelse anbefalet Ofir fra en i hendes netværk, der havde haft gode oplevelser med os.

I denne video fortæller Stine Hödar-Rasmussen om deres oplevelser med at bruge Ofir til deres jobannoncering.

“Allerede i det første jobopslag som vi prøvede, havde vi dobbelt så mange ansøgere som vi havde haft tidligere. – Jeg fik Ofir anbefalet i mit netværk. Allerede det første jobopslag, som vi prøvede, havde vi dobbelt så mange ansøgere, som vi havde haft tidligere. Jeg synes, vores samarbejde med Ofir er nemt. Det bedste, som jeg oplever ved samarbejdet med Ofir, det er, at vi har fået så markant flere ansøgere, der kommer ind til de stillinger, vi slår op. Og mine kollegaer, som jeg hjælper med at rekruttere, de oplever, at de får nogle rigtig gode, nye kolleger. Jeg vil anbefale Ofir, hvis det er, at man står med stillinger, som du ikke oplever at få særlig mange ansøgere til selv, hvor du har brug for at komme ud på en bredde af sociale medier og få en masse eksponering.”.

Stine Hödar-Rasmussen, Talent Attraction Lead i Clever A/S


Vil du også have mange flere kvalificerede ansøgere?

Udfylde formularen herunder – så hjælper vi dig nemmere videre!

(Required)
Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
×

Send os en mail

Udfyld felterne herunder, og vi kontakter dig hurtigst muligt.

(Required)
Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Bliv kontaktet

Send os en mail

Indryk annonce