POULSEN: ”Med Ofir rammer vi flere kandidater end gennem traditionelle jobportaler” 

author-avatar

af Alexander Kragh

Udvikling og god behandling er fundamentet for, hvad Leif Poulsen – stifter og indehaver af POULSEN ApS – forventer af en samarbejdspartner: 

”Vi løser omkring 130 rekrutteringsopgaver om året, og det er vigtigt for os at arbejde sammen med folk, der prøver på at udvikle sig selv, og som behandler os ordentligt. Det oplever vi, at Ofir gør,” fortæller Leif. 

”Det handler om at komme bredt ud” 

POULSEN ApS blev stiftet i 2005 af Leif Poulsen, der har udviklet virksomheden ved siden af sin karriere som international håndbolddommer. POULSEN beskæftiger sig med rekruttering, virksomhedsformidling og management consulting.  

Når det kommer til rekruttering, så har POULSEN den filosofi, at de skal ud til så mange relevante kandidater som muligt: 

”Jeg ved, at der er flere besøgende på andre jobportaler. Men når man indregner den rækkevidde, som Ofir kan levere gennem annoncering på sociale medier, så kan vi faktisk ramme flere kandidater end gennem traditionelle jobportaler – og det kan vi også mærke på resultaterne,” konstaterer Leif og fortsætter:  

”Når vores kunders jobannoncer bliver markedsført på Facebook og Instagram, så rammer vi både kandidater om aftenen og i weekenden, hvilket giver noget andet end en traditionel jobportal kan,” afslutter Leif.  

Resultater kan ikke stå alene 

For Leif og resten af POULSEN ApS er det vigtigt, at en samarbejdspartner kan levere på andre parametre end produktet: 

”Hvis andre kunne levere det samme produkt som jer, så ville det komme ned til, hvem der kunne finde ud af at behandle os godt. I dag har vi et fantastisk samarbejde med Ofir, og det er vigtigt for os,” afslutter Leif. 

I Ofir er vi glade for, at POULSEN både oplever en mentalitet, en kundeservice og et produkt, som kan leve op til den standard, som de står på mål for over for deres kunder. Vi håber på et langt og fortsat godt samarbejde. 

”Jeg ved, at der er flere besøgende på andre jobportaler. Men når man indregner den rækkevidde, som Ofir kan levere gennem annoncering på sociale medier, så kan vi faktisk ramme flere kandidater end gennem traditionelle jobportaler – og det kan vi også mærke på resultaterne.”

Leif Poulsen, stifter og indehaver af POULSEN A/S

Vil du også have et fantastisk samarbejde, hvor dine job kommer ud til flere kandidater?

Udfyld formularen herunder – så tager vi en uforpligtende samtale om, hvordan et samarbejde med Ofir ser ud.

Bliv ringet op - case formular

(Required)
Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
×

Send os en mail

Udfyld felterne herunder, og vi kontakter dig hurtigst muligt.

(Required)
Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Bliv kontaktet

Send os en mail

Indryk annonce