Landsorganisationen Danske Daginstitutioner

author-avatar

af Alexander Kragh

Landsorganisationen Danske Daginstitutioner (LDD) er en førende organisation dedikeret til at fremme og forbedre private daginstitutioner i Danmark. Som en central aktør inden for børnepasning og -undervisning, spiller LDD en afgørende rolle i at repræsentere og støtte daginstitutioner samt deres medarbejdere.

LDD har et klart fokus på at styrke og optimere daginstitutionernes potentiale i Danmark. De arbejder aktivt for at forbedre kvaliteten af daginstitutionernes tilbud og sikre optimale forhold for børnenes udvikling og trivsel.

En vigtig del af LDD’s arbejde er at facilitere talent acquisition og rekruttering i private daginstitutioner. For at støtte deres medlemmer i at finde nye kvalificerede medarbejdere har LDD valgt at benytte Ofir’s service til jobannoncering.

I denne video deler Johnny Jørgensen, repræsentant for Landsorganisationen Danske Daginstitutioner, hans erfaringer med brugen af Ofir til jobannoncering. Han giver et værdifuldt indblik i, hvordan Ofir har understøttet LDD’s effektive rekrutteringsprocesser. Gennem samarbejdet med Ofir har LDD haft mulighed for at tiltrække de rette kandidater og sikre en effektiv og vellykket rekruttering af kvalificerede medarbejdere til daginstitutionerne.

“Jeg synes, at man har stor forståelse for fleksibilitet i Ofir – og det passer vores medlemmer rigtig godt”.

Johnny Jørgensen, Specialkonsulent i LDD – Landsorganisationen Danske Daginstitutioner

Vil du også have mange flere kvalificerede ansøgere?

Udfylde formularen herunder – så hjælper vi dig nemmere videre!

Bliv ringet op - case formular

(Required)
Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
×

Send os en mail

Udfyld felterne herunder, og vi kontakter dig hurtigst muligt.

(Required)
Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Bliv kontaktet

Send os en mail

Indryk annonce