Egerbyg bruger Ofir til at finde håndværkere

author-avatar

af Alexander Kragh

Egerbyg er en prisvindende entreprisevirksomhed, der er specialiseret i byggeri og renovering af danske hjem. I 2015 blev de kåret til årets håndværker, og i 2017 modtog de Gazelle prisen pga. deres store vækst. Denne vækst har krævet en lang række ansættelser, og vi har over de sidste tre år hjulpet Egerbyg med at annoncere 40 forskellige stillingsopslag.

Udfordring: Tiltrækning af relevante kandidater inden for håndværkerfaget

I Ofir ved vi, hvor stor en udfordring det kan være at tiltrække relevante ansøgere til håndværkerfagene. Derfor anbefaler vi altid, at man køber en annoncepakke som inkluderer annoncering på Facebook. På den måde har vi mulighed for at ramme alle de håndværkere, som ikke besøger en jobportal, men som hver dag bruger en masse tid på Facebook. Denne strategi har vi også brugt med succes for Egerbyg.

“Inden vores samarbejde med Ofir havde vi udfordringer med at få nok kvalificerede ansøgninger. Vi kan lave verdens bedste jobopslag, men hvis den ikke bliver set af de rigtige, så er det lige meget. Ofir er gode til at få vores jobannoncer eksponeret for de rette mennesker, hvilket resulterer i flere relevante ansøgninger”, fortæller Jørgen Damkiær, der er CEO i Egerbyg.

Ofirs gratis rekrutteringssystem understøtter processen

Foruden at bruge Ofir til annoncering af deres jobannoncer, så bruger Egerbyg også vores gratis administrationssystem, Ofir ansøgersite, til håndtering af deres ansøgere og deres rekrutteringsproces.

“Inden vores samarbejde med Ofir havde vi udfordringer med at få nok kvalificerede ansøgninger. Vi kan lave verdens bedste jobopslag, men hvis den ikke bliver set af de rigtige, så er det lige meget. Ofir er gode til at få vores jobannoncer eksponeret for de rette mennesker, hvilket resulterer i flere relevante ansøgninger”
Jørgen Damkiær, CEO || Egerbyg

×

Send os en mail

Udfyld felterne herunder, og vi kontakter dig hurtigst muligt.

(Required)
Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Bliv kontaktet

Send os en mail

Indryk annonce